Taska / Pengasuh di Damansara Perdana

CG Sponsors




spellbinder

Active+ Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
3,665
Reaction score
25
Points
30
Salam semua warga CG,

saya nak bertanya, jika ada sapa2 yang boleh cadangkan saya taska / pengasuh bagi kanak-kanak berumur 3bulan(pengasuh/taska) dan kanak2 berumur 4tahun(taska) di sekitar Damansara Perdana atau di Flora Damansara.

Kalau nak google mmg byk yg keluar, tp kalau boleh saya nak yang ada pengalaman menghantar anak sendiri atau kawan2 seopis ke yg pernah hantar sendiri anak mereka supaya saya boleh membuat pilihan yg tepat nanti..lg satu, kalau boleh byrn biarlah berpatutan..bab ni boleh citer nanti...

kalau ada contact atau details bgtau saya ye..
 
Sponsored Post

fadziledel

Active Member
Joined
May 31, 2012
Messages
1,764
Reaction score
6
Points
25
kalau x keberatan antar anak TASKA ANJUNG DIDIK kat damansara damai...bagus
 

spellbinder

Active+ Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
3,665
Reaction score
25
Points
30
kalau x keberatan antar anak TASKA ANJUNG DIDIK kat damansara damai...bagus
salam..alamak..dah jauh tu bro..dah kena berpatah blk..pastu nak harung jem n tol lg..

anyway, thanks for your reply bro..mungkin boleh jd rujukan pd orang lain nanti..:)cgrock

ada lg cadangan kwn2?
 

Mayasharin

Freshie
Joined
Nov 4, 2013
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Salam...ada kat Flora Damansara, block A.. saya dah hantar anak kat situ for the past 3-4 years..sekarang ni sekali sekala aje..harga pun not badla..macam saya keja shift so, x selalu hantar..kalau nak details PM saya
 

spellbinder

Active+ Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
3,665
Reaction score
25
Points
30
Salam...ada kat Flora Damansara, block A.. saya dah hantar anak kat situ for the past 3-4 years..sekarang ni sekali sekala aje..harga pun not badla..macam saya keja shift so, x selalu hantar..kalau nak details PM saya
saya dah pm..

-sambil2 tu BUMPS for feedback- :)cgrock
 

amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,264
Reaction score
68
Points
30
kat damansara perdana area desa temuan tu kan ada taska Dr.Z...selain tu ada gak taska i-play..dulu wife keje kt taska i-play..skrg dh benti dah..
 

whiplash

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
166
Reaction score
1
Points
15
Dl sy hntr anak org jaga di blok A. Org tu jg mmg bagus, tahan la jgk 3-4 tahun. Tp kat rumah org tu x bnyk budak, akibatnya sy tgk anak sy ni jd introvert skit, kurang bergaul dgn org...last2 pengasuh tu pregnant plak,dia nk berenti jg budak,so berenti la hntr anak situ.

Lps tu hntr anak p tadika hasanah, dekat petronas sungai penchala tu...alhamdulillah, cikgu yg jg tu pn elok, anak sy pn suka p situ, dh pandai berkawan,bercakap dgn org, abc n nombor dh bole skit2, mengaji n doa dn mcm2 lg la...cumanya kt situ mahal la...tp xpe la, sy dn isteri senang hati tggl anak, anak2 pn alhamdulillah, berkembang elok je, xpe la byr mahal skit.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register