Tapak Bangunan Burung Layang-Layang (1 ekar=RM68,000)

CG Sponsors




encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Kawasan atas bukit, tepi jalan tar, akses elektrik dan air complete.
Burung layang-layang banyak berterbangan. Luas 1 ekar. Ingin dijual RM68,000 masih boleh runding. Lokasi di Marang Terengganu. Tak jauh dari kawasan penempatan. Bab2 monitor jangan bimbang bisa diatur.


Hubungi Zul 019-912 6114
 
Sponsored Post

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
byk keje member kita sorang nih
cari pembli bro, tmpt ni mmg cantik gler utk projek sarang burung...serius aku cakap wo...aku dah 3-4 kali dah gi...nk pecah lot perumahan akan dtg pun sesuai...nak bg sewa kat celcom, digi buat menara pun ok jugak...bak kate org, mcm-mcm ada...:))

yg best nye, tanah ni kalau sape berminat, masih boleh runding...tawar la rege tuh...
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
cari pembli bro, tmpt ni mmg cantik gler utk projek sarang burung...serius aku cakap wo...aku dah 3-4 kali dah gi...nk pecah lot perumahan akan dtg pun sesuai...nak bg sewa kat celcom, digi buat menara pun ok jugak...bak kate org, mcm-mcm ada...:))

yg best nye, tanah ni kalau sape berminat, masih boleh runding...tawar la rege tuh...
Apa pasal owner dia nak jual, kenapa tak usaha sendiri? Kan lebih untung...
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Apa pasal owner dia nak jual, kenapa tak usaha sendiri? Kan lebih untung...
iyer la.. ada betul nye nie
kos nak bina sarang burung pon dah murah dah sekarang
cuba tny perlihitan, aritu diaorg ada wat kursus kat wetland,dengkil. kos paling murah dlm 30k - 40k jer
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Apa pasal owner dia nak jual, kenapa tak usaha sendiri? Kan lebih untung...
owner dh berumur, anak2 mintak jual nak pakai duit...lain org lain matlamatnye tuh...itu biase...
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
iyer la.. ada betul nye nie
kos nak bina sarang burung pon dah murah dah sekarang
cuba tny perlihitan, aritu diaorg ada wat kursus kat wetland,dengkil. kos paling murah dlm 30k - 40k jer
murahnye...ingatnye sumer main ratus riban...tanah ni kalau aku ade duit lebih, memang sebat dulu la...nasib baik tengah takde duit...
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
loan provide or not? untung tak wat mende nie?
loan bleh apply dgn agrobank...melalui perjanjian jual beli yg dibuat...tp proses lame, dlm 1-2 bln...owner tak brminat kot...baik ko wat personal loan...1 minggu pun dh dpt...
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
orang dok main burung doh ker leni musim2 gawat ni? hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register