Tanya pendapat???

CG Sponsors




alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
Den ingat nak wat satu web komuniti komik/kartun. Yg jadik problemnya den tak tau ape spesifikasi web hosting yg perlu di cari... pehtu satu lagi yg pobelemnya den tak tau ape2 pasal e-commerce.. ade terjumpa hosting yg ade option e-commerce skali... kalau yg mcm nie, maksud dia e-commerce tu boleh digunapakai kat web den tu ke or ade caj2 lain???
 
Sponsored Post

dreamteam

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
Den ingat nak wat satu web komuniti komik/kartun. Yg jadik problemnya den tak tau ape spesifikasi web hosting yg perlu di cari... pehtu satu lagi yg pobelemnya den tak tau ape2 pasal e-commerce.. ade terjumpa hosting yg ade option e-commerce skali... kalau yg mcm nie, maksud dia e-commerce tu boleh digunapakai kat web den tu ke or ade caj2 lain???
ikut juga bro....kalau nak buat web sendiri...mana 2 hosting pun boleh..kalau ecommerce sekali ok juga....
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Den ingat nak wat satu web komuniti komik/kartun. Yg jadik problemnya den tak tau ape spesifikasi web hosting yg perlu di cari... pehtu satu lagi yg pobelemnya den tak tau ape2 pasal e-commerce.. ade terjumpa hosting yg ade option e-commerce skali... kalau yg mcm nie, maksud dia e-commerce tu boleh digunapakai kat web den tu ke or ade caj2 lain???
apa kata ko tempah jer kat Tuan Dream Team atas tuu...hehe:D
 

alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
Tp En. dreamteam kita tawarkan design.
Ke link yg den masuk tu silap ahaks(perbetuikan den ek)....
hosting yg aku tgh duk minat(rase cam nak sambar tp x brani nak wat keputusan agi)-
1. murah(dlm bajet den nie muehehheheheh)
2. ade OSCommerce(yg den duk surf2 katanya itu salah satu ECommerce tp masih den x paham, erk ade sapa2 leh terangkan dak)
3. yg lain2 den x brape tau sgt ahak ahak tp yg pasti 2 benda tu la yg den nampak sgt2 ahak ahak
 

dreamteam

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
Tp En. dreamteam kita tawarkan design.
Ke link yg den masuk tu silap ahaks(perbetuikan den ek)....
hosting yg aku tgh duk minat(rase cam nak sambar tp x brani nak wat keputusan agi)-
1. murah(dlm bajet den nie muehehheheheh)
2. ade OSCommerce(yg den duk surf2 katanya itu salah satu ECommerce tp masih den x paham, erk ade sapa2 leh terangkan dak)
3. yg lain2 den x brape tau sgt ahak ahak tp yg pasti 2 benda tu la yg den nampak sgt2 ahak ahak
sekarang u perlukankan sangat ker OScommerce tu kalau perlukan ambik jer ler...kalau rasa ok ambik jer...:D
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
nak buat web ke ni....
saya leh bantu kot...
harga dalam rm100-rm600 bergantung kpd jenis website...
harga dah termasuk web hosting dan domain sekali..
tgk kat sini...
 

alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
sekarang u perlukankan sangat ker OScommerce tu kalau perlukan ambik jer ler...kalau rasa ok ambik jer...:D
tu la pobelemnya sbb x reti benda alah nie yg den tau pun ikut2 info kat laman web, tp pehtu apa yg den phm OScommerce tu lebih kureng cam Ecommerce dan Ecommerce tu boleh bukak kedai online kat internet.

Perlukan, erm mungkin wat masa nie x kot... tp dlm perancangan mungkin di masa akan dtg(cuma x tau bila akan dtg tu ahaks).

Ke camne?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register