BTC USD 57,393.5 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tanya kereta?

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
aku nak tanya sape pkai kete kia spectra..
pas2 ada x model kete spectra yg modified..
aku dah buka dlm pak google,tapi gambar merepek keluar..
ada x laman web or club kete ni?:)
 
Sponsored Post

mydreamerz

Active Member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
semalam kat jaya jusco tebrau city ako nampak spectra dah modified bodykit
sebijik cam impreza
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,885
Reaction score
8,266
Points
716
alah tomie byk sgt page..nak cari satu2 tenet lembab..
astrok pun astrok lah..janji dpt info:D:D:D

ala
maksud ceq ...Hallo AStrok tu...-->> mcam2 ada laa...:)) (kena faham sepanduk betoi2) :D

bukan ceta ulangan miahahaha :)) :p:p
 

mr reyes

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
3,253
Reaction score
64
Points
30
spectra masuk enjin mazda B8 pun ada...
130-140hp bole naik woo.. turbo lagik
 

XRACER

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2008
Messages
739
Reaction score
3
Points
15
aku nak tanya sape pkai kete kia spectra..
pas2 ada x model kete spectra yg modified..
aku dah buka dlm pak google,tapi gambar merepek keluar..
ada x laman web or club kete ni?:)

aku cadang kan ko masuk nazakia club forum pegi kat spectra disana banyak info..modified ade,CAi,mcm 2 ade .aku daa lama x masuk..enjin standard aku punyer dapt 170km/j aper.dah test ngan vios.
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
erm.. aku tgk paper hari nie... loan 12 tahun.. 450 sebulan...
pastu road tax n insuran bajet bape ek???? berbaloi ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register