Santai tandas anda masuk baru ni bersih ker...

CG Sponsors




aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
setiap 19 november disambut hari tandas sedunia..namun nampaknya kesedaran mengenai kebersihan tandas di kalangan masyarakat malaysia belum ditahap yang memuaskan....

sikap org jepun di sana yg tt tau selepas menggunakan tandas dia akan mempastikan keadaan bersih sebelum keluar tandas. mereka berprinsip " care to next user".

di bawah ini tt sertakan cara penggunaan tandas awam yang betul... sama2lah kita menjaga tandas bersama....

 
Last edited:
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
fuh ... info baik punye
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
kadang2 tandas diconteng dgn perkara2 yg tidak senonoh...buruk sungguh perangai... kalau dah siap membuang air keluar la cepat...kalu lama sgt duk dlm tandas tulah jadinya tangan tu gatal tak bertempat...
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,813
Reaction score
115
Points
73
wujud rupanya hari tandas sedunia..
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
98% tandas lelaki yang aku masuk, msuk2 jer sure becak kat lantai.... tndas klcc gak terbaik, walaupon kecik jer, tp masuk2, kasut/selipar x dak kotor... worth gak rm2...
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
masalahnya mentaliti orang kita masih lagi di tahap bawah.. tak payah g jejauh.. g tgk kat toilet stesen minyak je.. :)paid tak lalu aku nak kencing!
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
mmg masalah mentaliti..bukan diaorg xtau,saje wat2 xtau..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register