BTC USD 39,798.8 Gold USD 1,802.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tanda Terima Kasih Saya

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
Salam sejahtera,

Setelah beberapa lama saya menyertai forum CG ini, telah banyak sokongan, manafaat, pengetahuan & pengalaman yang telah saya perolehi darinya. Kini sebagai tanda terima kasih, saya rasakan sudah tiba masanya untuk saya menyumbang kembali kepada komuniti. Apa yang ingin saya lakukan ialah berkongsi pengetahuan saya dalam bidang IT dan IM dengan anda semua.

Sebagai seorang Internet Marketer, saya tahu bahawa ilmu, pengetahuan & pengalaman sahaja belum cukup untuk menjana pendapatan yang boleh dibanggakan. Oleh itu dengan pengetahuan yang saya ada, saya telah membina sendiri beberapa tool/software bagi memudahkan lagi proses penjanaan pendapatan tersebut dengan lebih berkesan.

Segalanya ingin saya kongsikan dengan anda semua secara PERCUMA :)

Antara beberapa produk yang telah, sedang & dalam perancangan untuk dibina ialah:

1) BCGrabber
Tujuan: Mengumpul blog-blog aktif dari komuniti BlogCatalog.com
Status: Released

2) TrafficBot
Tujuan: Menjana fake traffic ke website anda
Status: Released

3) MetaCafe Viewers
Status: Beta

4) CPA Signups
Status: Beta

5) AdSense Clicker
Status: Beta

6) CraigList Email extractor
Status: Beta

7) Forum Poster
Status: Beta

... dan banyak lagi :)

Bersama lah kita memajukan diri. Dapatkan salinan anda dengan mendaftar di sini..

http://www.azlanhussain.com/join-my-list/

Terima kasih..

"Berforum Untuk Semua"

-Azlan-

PS: Sekiranya anda rasakan apa yang saya berikan ini boleh membantu anda, saya akan amat gembira sekiranya +ve iTrade dapat anda diberikan :)
 
Last edited:
Sponsored Post

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,632
Reaction score
258
Points
91
menyesal dulu tak belajor pandai2..dah tue baru nak merangkak bab2 internet ni..tu pun belajor dengan anak teman yang form 2..#:-S#:-S#:-S
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
Salam sejahtera,

Setelah beberapa lama saya menyertai forum CG ini, telah banyak sokongan, manafaat, pengetahuan & pengalaman yang telah saya perolehi darinya. Kini sebagai tanda terima kasih, saya rasakan sudah tiba masanya untuk saya menyumbang kembali kepada komuniti. Apa yang ingin saya lakukan ialah berkongsi pengetahuan saya dalam bidang IT dan IM dengan anda semua.

Sebagai seorang Internet Marketer, saya tahu bahawa ilmu, pengetahuan & pengalaman sahaja belum cukup untuk menjana pendapatan yang boleh dibanggakan. Oleh itu dengan pengetahuan yang saya ada, saya telah membina sendiri beberapa tool/software bagi memudahkan lagi proses penjanaan pendapatan tersebut dengan lebih berkesan.

Segalanya ingin saya kongsikan dengan anda semua secara PERCUMA :)

Antara beberapa produk yang telah, sedang & dalam perancangan untuk dibina ialah:

1) BCGrabber
Tujuan: Mengumpul blog-blog aktif dari komuniti BlogCatalog.com
Status: Released

2) TrafficBot
Tujuan: Menjana fake traffic ke website anda
Status: Released

3) MetaCafe Viewers
Status: Beta

4) CPA Signups
Status: Beta

5) AdSense Clicker
Status: Beta

6) CraigList Email extractor
Status: Beta

7) Forum Poster
Status: Beta

... dan banyak lagi :)

Bersama lah kita memajukan diri. Dapatkan salinan anda dengan mendaftar di sini..

http://www.azlanhussain.com/join-my-list/

Terima kasih..

"Berforum Untuk Semua"

-Azlan-

PS: Sekiranya anda rasakan apa yang saya berikan ini boleh membantu anda, saya akan amat gembira sekiranya +ve iTrade dapat anda diberikan :)


no 5, 6, 7 tu menarik je bunyinye.. camne agaknye dia bekerja ek.. :-?
 

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
software ape tu

no 5, 6, 7 tu menarik je bunyinye.. camne agaknye dia bekerja ek.. :-?

Semua penerangan ada disertakan dalam manualnya (README.txt).. Nak tahu lebih lanjut, boleh daftar dan lihat sendiri.. :)

BTW software2 tu saya tak beri sekali gus.. satu persatu akan di hantar ke email.. hanya yang dah sampai tahap "Release" akan dikongsikan.. yang masih "Beta" maksudnya masih dalam testing phase.. :)
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
Semua penerangan ada disertakan dalam manualnya (README.txt).. Nak tahu lebih lanjut, boleh daftar dan lihat sendiri.. :)

BTW software2 tu saya tak beri sekali gus.. satu persatu akan di hantar ke email.. hanya yang dah sampai tahap "Release" akan dikongsikan.. yang masih "Beta" maksudnya masih dalam testing phase.. :)

saya dah dapat trafficbot 2.. tapi tak paham function dia tuk ape.. url yg nak dimasukkan 2 url pe n time enter delay 2.. format dia camne sebab saya try 300sec, 300 sec, 300 second semua takley.. :-?
 

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
saya dah dapat trafficbot 2.. tapi tak paham function dia tuk ape.. url yg nak dimasukkan 2 url pe n time enter delay 2.. format dia camne sebab saya try 300sec, 300 sec, 300 second semua takley.. :-?

Apa fungsi dia? Anda boleh gunakan untuk jana fake traffic untuk sesuatu website.. so apa faedahnya.. :D tu kena fikir sendiri la.. ;) saya harap anda faham.. :) kalau nak tahu jugak PM saya.. ni tak boleh beri kat sini kerana some people will not think it as ethically right :)

delay dalam second, masukkan berapa lama yang anda suka..

"semua takley" apa maksud kamu... adakah bermaksud dia show error proxy.. kalau itu maksudnya, anda kena cari proxy lain dan masukkan/gantikan dalam proxies.txt.. senarai yg saya beri tu boleh digunakan pada masa ia diuji.. tetapi kalau sekarang dah tak boleh, anda kena cari lain. Malah saya ada beri beberapa contoh site utk anda cari.. untuk pengetahuan anda proxy ni semuanya free access, so availability di tak tentu..

Kenapa kita guna proxies supaya dalam log anda nanti nampak la ia datang dari pelbagai IP dan bukannya dari IP anda sahaja.. so nampak la real sikit.. :)
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
Apa fungsi dia? Anda boleh gunakan untuk jana fake traffic untuk sesuatu website.. so apa faedahnya.. :D tu kena fikir sendiri la.. ;) saya harap anda faham.. :) kalau nak tahu jugak PM saya.. ni tak boleh beri kat sini kerana some people will not think it as ethically right :)

delay dalam second, masukkan berapa lama yang anda suka..

"semua takley" apa maksud kamu... adakah bermaksud dia show error proxy.. kalau itu maksudnya, anda kena cari proxy lain dan masukkan/gantikan dalam proxies.txt.. senarai yg saya beri tu boleh digunakan pada masa ia diuji.. tetapi kalau sekarang dah tak boleh, anda kena cari lain. Malah saya ada beri beberapa contoh site utk anda cari.. untuk pengetahuan anda proxy ni semuanya free access, so availability di tak tentu..

Kenapa kita guna proxies supaya dalam log anda nanti nampak la ia datang dari pelbagai IP dan bukannya dari IP anda sahaja.. so nampak la real sikit.. :)


owh.. meaningnye fake traffic utk web kita sendiri lah ni.. tak.. bukan kuar proxy.. dia kuar lagi skali add delay 2.. walaupun dah masukkan then press enter.. dia still kuar g add delay.. :-?
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
camni yg saya maksudkan bro..

99601569bb5.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register