tanda persaingan tidak sihat telco di malaysia

CG Sponsors




erman

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2006
Messages
340
Reaction score
32
Points
20
cam biasa aku print statement celcom aku..pastuh aku ternampak ni



drp announcement tu je kita dah leh tau wujud persaingan yg tak sihat antara telco2 kat mesia ni maknanya tahap profesionalisme sykt kat mesia ni pun tahap budak2 aje..ingat kompeni makin besar makin jadi pro tapi masing2 nampak sikap tamak yg takde sempadan..kat negara omputh jarang kita dgr kes mcm ni....hmmm #:-S#:-S
 
Sponsored Post

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
kekeke, aku siap dapat msg jangan tukar telco lagi... buruk perangai... :))
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
toksah pening2 ngan tawaran diaorg, kita maintain jer mana telco yg kita rasa berbaloi dgn wang kita byr
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
aku nyer kat statment bill pun ada, lepas tu sms pun dapat...:eek::eek:
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
itu statement.. kita tengok iklan tv..habis diperlekeh telco lain. .. pakai baju ujan warna kuning contohnya... memang tak respek langsung
 

AshFaQue

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
3,262
Reaction score
27
Points
30
sng2 pakai semua

beli la 4-5 henset...
 

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
toksah pening2 ngan tawaran diaorg, kita maintain jer mana telco yg kita rasa berbaloi dgn wang kita byr
betul tuk wak, bolayan jela.. tp nampak benor buruk perangai :eek::eek::eek: cam bdk2 je perangai...
 

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
aku siap dpt sms lagi..nampak sgt depa kalot jer takot customer beralih arah..
klu xnak kasi org lari kat telco lain, tingkatkan lah mutu perkhidmatan tu, jgn duk igt nak kaut utg jer..
 

arcus

Junior Member
Joined
Feb 10, 2008
Messages
80
Reaction score
1
Points
11
...
drp announcement tu je kita dah leh tau wujud persaingan yg tak sihat antara telco2 kat mesia ni maknanya tahap profesionalisme sykt kat mesia ni pun tahap budak2 aje..ingat kompeni makin besar makin jadi pro tapi masing2 nampak sikap tamak yg takde sempadan..kat negara omputh jarang kita dgr kes mcm ni....hmmm #:-S#:-S
sbb dorang cakap direct je dlm iklan kekekeke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register