TANAH Untuk di Jual di Sabah 4908 ekar (sesuai utk Estate SAWIT)

CG Sponsors




vel

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
Tanah seluas 4908 ekar amat sesuai dan berbaloi untuk buat Estate seperti Kelapa Sawit
Lokasi di Poring Kundasang
Tanah ada geran
35 km dari simpang hot spring
2 km sekitar tanah tersebut ada tanam Getah dan Kelapa Sawit

Harga 1 ekar = RM5000,
4908 ekar = RM24.54 juta

Memang berbaloi...
Kalau ada berminat boleh PM untuk maklumat lanjut
 
Last edited:
Sponsored Post

vel

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
Takde sape2 plan nk bukak estate kelapa sawit ker??
tanah baik punya ni
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
tanah tu baik la harga berjuta tu yg kira tu.. kalau nk dalam 2 ekar leh hehhehe
 

vel

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
biasa le tu,tanah memang luas...rasanya dah berbaloi dgn harga
to harga boleh runding lg kalau berminat
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
hari tuh ader gak org cari tanah nak wat ladang kelapa sawit..
cuba vel, gi check thread lama...

kiter org sabah gak kat p6punk.
hihihi...:)
 

vel

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
terima kasih lynn_81
nanti Vel try cari

kalau ada company yang nk bukak estate lagi bagus..tanah ni seswai
dalam tanah ni ade pokok balak jugak
 

vel

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
Selamat Hari Raya Haji...
ade org nk beli tanah x? :)
 

shahbiah

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2008
Messages
256
Reaction score
0
Points
10
Sekarang ni susah sikit lah bro..
Harga sawit rendah..
Kenapa you tak usaha sendiri..

Apa-apa boleh tak telefon atau sms saya..
0127556788 - shah.
[email protected]
 
Sponsored Post
Top
Log in Register