BTC USD 32,597.3 Gold USD 1,785.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tanah Sekitar Terengganu Untuk Di Jual

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
Salam. Aku tumpang letak iklan jualan tanah member aku. Dapat komisyen je sbg terima kasih dr member aku. Jom beli tanah untuk pelaburan masa depan. :) :p

:)cgrock

Tanah 4 ekar Panchur, Hulu Besut:
Keluasan tanah adalah 4 ekar
Harga RM27k/ekar (boleh runding)
Ada jalan kebun
Sesuai untuk tanaman getah atau kelapa sawit
Tanah jenis rata
Di kelilingi kebun getah
Berdekatan Sungai La Hot spring

Tanah kosong

untuk keterangan lanjut atau salinan geran,
contact:
En Nahar- 0179048456
emel - [email protected]

_________________________________________________

[STRIKE]Tanah lot rumah Gong Medan, Besut:
Harga RM49,000.00 (boleh runding)
Keluasan 810 meter persegi
Sesuai untuk rumah
Berdekatan pusat Pentadbiran Daerah Besut (Kg Raja)
10 minit ke Tapak Taman Ilmu
10 minit ke tapak Universiti Sultan Zainal Abidin
(previously known as Universiti Darul Iman)

untuk keterangan lanjut atau salinan geran,
contact:
En Nahar- 0179048456
emel - [email protected][/STRIKE]

________________________________________________

[STRIKE]Tanah 6 ekar Langkap (setiu)
Harga RM17.5k/ekar (boleh runding)
Keluasan 6 ekar
Sesuai untuk tanaman getah atau kelapa sawit
Di kelilingi kebun getah atau kelapa sawit

tanah kosong

untuk keterangan lanjut atau salinan geran,
contact:
En Nahar- 0179048456
emel - [email protected][/STRIKE]

_______________________________________________

Tanah 5 ekar di Gerdong (Hulu Terengganu)
Harga RM21k/ekar (boleh runding)
Keluasan 5 ekar
Sesuai untuk tanaman getah atau kelapa sawit

tanah kosong

untuk keterangan lanjut atau salinan geran,
contact:
En Nahar- 0179048456
emel - [email protected]

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,285
Reaction score
11
Points
65
aku nak jual tanah 1 lot berdekatan terminal airport kuala terengganu..RM60k
 

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
bump!
dah ramai orang contact mamat ni nk tengok tanah. siapa cepat dia dapat.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register