Tanah pertanian 100 ekar diperlukan...URGENT!!!!

CG Sponsors




dino

Super Active Member
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
Salam semua warga CG....

Aku sekarang nak tanam pokok pisang utk eksport ke middle-east .Aku ada pak Arab nak JV ngan aku,so setakat ni aku dah ada 70 ekar kat Bentong,ingat nak tambah sikit lg,dlm 100 ekar.
Area mana2 pun tak kisah,janji Pahang...senang aku nak monitor.

So,kpd sapa2 yg ada tanah utk pertanian dlm 100 ekar,yg rasa2 nak pajak kat aku,blh pm/call/sms atau kita leh set appnt.


:)cgrock
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,058
Reaction score
70
Points
80
..ye ke ni..

...wow..mantap..al habibiy..ya maulana..
 

dino

Super Active Member
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
..ye ke ni..

...wow..mantap..al habibiy..ya maulana..
Syukran,syukran jazii lan ya sahabat.......... :D
Kalau ada info,bg tau ar...`selebihnya' kita citer balik.
 

dino

Super Active Member
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
saya ada 5 ekar je... boleh tak saya nak supply gak .. :D
Aduhhh....kan aku ckp tak blh,ko marah pulak. :D
Tp, bkn tak bolah bro...tp tak cukup lah.

Yg 5 ekar tu tak nak jual ker?...Area mana?........
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
sy ada nak jual 8.5 ekar di hulu terengganu...nk bli ke?
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
ooooo....yg kat Matang tu ker?........
ya, yang Matang tuh...pak arab tak nak beli tanah ke? letak name melayu...hehe...

tanah ni xbleh tanam pisang lg...kena clear dlu...
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
bro..ni aku tolong copy paste jer nih....harap2 dapat membantu ler...

TANAH PERTANIAN UNTUK DISEWA DI BENTONG PAHANG.
100 EKAR.
BERMINAT CALL SAHAJA 0173042714
SMS TIDAK DI LAYAN.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register