BTC USD 23,127.7 Gold USD 1,928.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tanah pertanian 100 ekar diperlukan...URGENT!!!!

dino

Super Active Member
Messages
7,610
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
Salam semua warga CG....

Aku sekarang nak tanam pokok pisang utk eksport ke middle-east .Aku ada pak Arab nak JV ngan aku,so setakat ni aku dah ada 70 ekar kat Bentong,ingat nak tambah sikit lg,dlm 100 ekar.
Area mana2 pun tak kisah,janji Pahang...senang aku nak monitor.

So,kpd sapa2 yg ada tanah utk pertanian dlm 100 ekar,yg rasa2 nak pajak kat aku,blh pm/call/sms atau kita leh set appnt.


:)cgrock
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register