Tanah Kosong 500ekar Utk Disewakan!!

CG Sponsors




kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
sebidang tanah kosong 500ekar milik koperasi felcra kluang hendak disewakan kpd sesiapa yg berminat @ syarikat yg berminat,boleh lah menghantar surat menyatakan minat,jenis tanaman yg ingin diusahakan,tempoh menyewa,dan kadar sewa yg sanggup dibAyar kpd pihak pengurusan felcra..
sila hantarkan surat ke email: [email protected]

tq..
 
Sponsored Post

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15

kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
yup saya nak, book utk saya, sila lepak ke thread sy http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=60656:)
ok richestboy..boleh
x u email loi kat saya?nyatakan sekali jenis tanaman,tempoh sewaan,& kadar sewa yg sanggup dibayar oleh syarikat tuan utk saya ajukan kpd pihak pengurusan felcra dan dibawa ke mesyuarat koperasi..sekiranya pihak koperasi felcra berpuas hati dan yakin dgn syarikat tuan,barulah harga sewa ditentukan mengikut kadar yg berpatutan dan memanggil syarikat tuan utk menandatangani perjanjian..
sekian,terima kasih.
 

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
ok richestboy..boleh
x u email loi kat saya?nyatakan sekali jenis tanaman,tempoh sewaan,& kadar sewa yg sanggup dibayar oleh syarikat tuan utk saya ajukan kpd pihak pengurusan felcra dan dibawa ke mesyuarat koperasi..sekiranya pihak koperasi felcra berpuas hati dan yakin dgn syarikat tuan,barulah harga sewa ditentukan mengikut kadar yg berpatutan dan memanggil syarikat tuan utk menandatangani perjanjian..
sekian,terima kasih.
x pe sy cite kat sini je, jenis tnmn serai, tmph sewa 6 bulan pastu terpulang la kat felcra nk renew atau pun x? tentang byrn sewa, company sy ni hanya menjanjikan profit sharing, so x de sewa bulan, dan sbnrnye profit sharing sbnyk 3.5% dr total revenue amatlah besar dr sewa bulanan, so blh awk btau dkt pihak felcra, sy syukry wakil dr citratus international agrofarm sdn bhd amat berminat dgn tawaran pihak felcra:D no sy 017 535 0024
 

kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
x pe sy cite kat sini je, jenis tnmn serai, tmph sewa 6 bulan pastu terpulang la kat felcra nk renew atau pun x? tentang byrn sewa, company sy ni hanya menjanjikan profit sharing, so x de sewa bulan, dan sbnrnye profit sharing sbnyk 3.5% dr total revenue amatlah besar dr sewa bulanan, so blh awk btau dkt pihak felcra, sy syukry wakil dr citratus international agrofarm sdn bhd amat berminat dgn tawaran pihak felcra:D no sy 017 535 0024
mcm ni en syukri..kita ada procedure.so amatlah diharapkan agar ape yg en syukri post disini dpt di paste kan ke dlm bentuk surat rasmi beserta letterhaed co tuan..jd saya boleh print out dan serah kpd pihak pengurusan.

utk makluman,tanah tersebut masih semak dan perlu dibersihkan dahulu..adalah penting utk melawat tapak tanah bg tujuan kepastian & kepuasan bg kedua2 belah pihak sblm membuat sebarang keputusan.
 

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
mcm ni en syukri..kita ada procedure.so amatlah diharapkan agar ape yg en syukri post disini dpt di paste kan ke dlm bentuk surat rasmi beserta letterhaed co tuan..jd saya boleh print out dan serah kpd pihak pengurusan.

utk makluman,tanah tersebut masih semak dan perlu dibersihkan dahulu..adalah penting utk melawat tapak tanah bg tujuan kepastian & kepuasan bg kedua2 belah pihak sblm membuat sebarang keputusan.
kalau camtu, reserve kan tanah 500ekar tu utk company sy ni, dlm mingu dpn sy akan paste kan surat rasmi dan letterhead kat awk, sekirannya sy tak berbuat demikian pada minngu depan, anggap sj sy tak berminat:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register