Tanah dicari untuk buat tower.

CG Sponsors




1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Sesiapa yang ada tanah kosong dan bersedia untuk disewakan jangka masa panjang kat kawasan seperti di bawah, tolong respon. Tujuan untuk buat tower telco. Kat Selangor sahaja. Terima kasih

Seksyen 36, Shah Alam
Radius 1.5km sekitar Taman Seri Menengun.
Kawasan diperlukan lebih kurang 30m x 30m (atau kurang) keluasan ni ditentukan nanti masa site visit.

Area Taman Puncak Jalil.

Karak Highway KM35/KM36

Puchong Selatan KM31


lain-lain area, saya akan update dari masa ke semasa.
Tolong PM saya. semua detail akan diterangkan masa site visit.
 
Last edited:
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
sewa berapa tahun...sebln berapa kekkeke..
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
maybe 10k rm kot sebulan .
 

soduku

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2008
Messages
483
Reaction score
7
Points
15
diorg tengok tempat juga..
tanah ayah saya maxis pakai di kelantan RM10k jer setahun..
nanti bila nak renew contract saya nak upkan harga..
kalo dia xnak maka rombaklah menara dia tu..
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
up sikit untuk hari ni..
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
klu mau tanah area kuala langat & sepang kasi tau wak yer
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
klu mau tanah area kuala langat & sepang kasi tau wak yer
bisa diatur wak.. ada juga 2-3 site kat sana, tapi blum confirm lat long dari telco..
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
313
Reaction score
0
Points
20
bisa diatur wak.. ada juga 2-3 site kat sana, tapi blum confirm lat long dari telco..
salam bro,
saya ada tanah kat gate 1 putrajaya n sg. merab kalau berminat leh la datang survey tp yang dkat gate 1 dekat sbelah umah boleh ke n x bahaya ke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register