tanah di cari di area utara terutama perak!!

CG Sponsors




jutawan_kokusba89

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,864
Reaction score
9
Points
115
salam,saya mencari tanah yang freehold di area utara terutama perak untuk kawasan perumahan...kepada sesiapa yang ada offer tanah untuk perumahan..leh pm saya...(xmau post no,nanti dapat sms pelik2)...ok..roger..area selangor pun boleh..


sekarang ni saya nak tanah Area kedah.di kawasan BALING,KUALA KETIL or BKT. SILAMBAU..

saya nak tanah kosong 200 relung untuk penternakan...roger saya secepat mungkin kalau ada..0134062879!!!

-kalau tuan tanah sendiri nak jual lagi bagus..heheheh
 
Last edited:
Sponsored Post

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
kat pinggir bandar ipoh ada... mau kaa...
 

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
tp apa2 hal, cnfirm ke buyer ada duit??? n betul ke serious buyer??? maklumla.... nanti byk sgt pantunnya....
 

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
lokasi : Sebelah lebuhraya jelapang ipoh.
berhampiran Taman Meru, Ipoh.
Berhampiran Pejabat Kerajaan KDN.

Status tanah : free hold
tanah komersial

1. 47 ekar - RM12/kaki persegi

2. 50 ekar - RM12/kaki persegi

3. 81.3 ekar - RM7/kaki persegi

4. 53 ekar - RM7/kaki persegi
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
lokasi : Sebelah lebuhraya jelapang ipoh.
berhampiran Taman Meru, Ipoh.
Berhampiran Pejabat Kerajaan KDN.

Status tanah : free hold
tanah komersial

1. 47 ekar - RM12/kaki persegi

2. 50 ekar - RM12/kaki persegi

3. 81.3 ekar - RM7/kaki persegi

4. 53 ekar - RM7/kaki persegi
tanah sebelah kdn ni kan ker nak buat bus station utk utara? huhu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register