Tanah Commercial di Pulau Pangkor 1 Ekar Untuk Dijual..

CG Sponsors




real_rolls

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2006
Messages
6,726
Reaction score
266
Points
81

Tanah commercial di Pulau Pangkor Untuk dijual..
Berdekatan dengan laut, dekat dengan Anjungan Spa and Resort

Di teluk nipah .. memang developing area.. Good For Investment, sesuai untuk

projek resort and spa,chalet, exucutives suite, hotel, bungalow dan lain-lain.



Detail...
Keluasan : 1.003 ekar
Status : Freehold
Keadaan Tanah : Rata 3 suku, suku berbukit sikit, Tepi laut , Teluk Nipah, Pulau Pangkor.


Harga : RM1.5m Neg
Hubungi : Hasrol Amri 012-2592759
Gen2/Maulud 019-3458027


For chinese, Feng shui is very good cuz in front of sea. If plan yr own house, this will be the best & cosiest place to stay...

Tanah ni sangat limited, jarang ada tanah available di dalam Pulau






 
Sponsored Post

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
erm..mmg betol...bagus tanah ni...kalo dpt tanah ni,kita bukak hotel ke mmg seswai..tp kalo leh bkak la hotel yg 3bintang ke..jgn macam rumah tumpangan..xsilap aku,jln ni sebelum dia ada kedai2 mkn...

kalo ada duit,aku bli dah!!!!!!!
 

real_rolls

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2006
Messages
6,726
Reaction score
266
Points
81
erm..mmg betol...bagus tanah ni...kalo dpt tanah ni,kita bukak hotel ke mmg seswai..tp kalo leh bkak la hotel yg 3bintang ke..jgn macam rumah tumpangan..xsilap aku,jln ni sebelum dia ada kedai2 mkn...

kalo ada duit,aku bli dah!!!!!!!
ya depan tu ada kedai makan... sebelah lagi spa exclusive baru siap.. ni dr luar , dr dalam, betul2 depan laut
 

pojikun10

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
yeker depan laut bro..?
ke sblh anjungan je tanah ni?...
tlg clarify naa
 

pojikun10

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
up lgi gmbor TT...
aku org pangkor....
up kan lgi kg aku k..cewahhhhhhhhh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register