Tanah 5 ekar dikehendaki.

CG Sponsors




1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
tanah dikehendaki minimum 3 ekar, kalau 5 ekar lagi bagus.
area sekinchan ke sabak bernam, yang menghadap jalan persekutuan 5.
serius buyer menunggu.
jangan markup tinggi2 udah....

wassalam.

:D:D

mod... tolong... tolong pindahkan ke bilik yang sepatutnya... nak cepat punya pasal, tersilap letak bilik daa...
 
Last edited:
Sponsored Post

cik_kiah

Fun Poster
Joined
Feb 1, 2008
Messages
439
Reaction score
6
Points
15
Go

tanah dikehendaki minimum 3 ekar, kalau 5 ekar lagi bagus.
area sekinchan ke sabak bernam, yang menghadap jalan persekutuan 5.
serius buyer menunggu.
jangan markup tinggi2 udah....

wassalam.

:D:D

mod... tolong... tolong pindahkan ke bilik yang sepatutnya... nak cepat punya pasal, tersilap letak bilik daa...
jalan persekutuan 5 ni yg mana?kat sana skrg ada 2 jalan besar..satu yg sedia ada dan satu yg dekat bank canal.
________
Crop insurance forums
 
Last edited:

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
jalan persekutuan 5 ni yg mana?kat sana skrg ada 2 jalan besar..satu yg sedia ada dan satu yg dekat bank canal.
yang kat main canal tu bukan persekutuan 5. jalan persekutuan 5 ni ada satu jer kat malaysia ni. kalau ikut post cik kiah, jalan sediada tu ler jalan persekutuan 5.
 

shifoo

Passed Away - AlFatihah
Joined
Jan 27, 2010
Messages
469
Reaction score
4
Points
15
Salam TT,
Thread ni patutnya di Classsified...
erm, mod tak transferkan lg ker?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
entah.... bio jer la... tak laku pun...
huhuhuhuh
 

tuanbri

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2009
Messages
218
Reaction score
4
Points
15
sabak bernam

tanah dikehendaki minimum 3 ekar, kalau 5 ekar lagi bagus.
area sekinchan ke sabak bernam, yang menghadap jalan persekutuan 5.
serius buyer menunggu.
jangan markup tinggi2 udah....

wassalam.

:D:D

mod... tolong... tolong pindahkan ke bilik yang sepatutnya... nak cepat punya pasal, tersilap letak bilik daa...
Negeri : Selangor
Daerah : Sabak Bernam
Mukim : Mukim Sungai Panjang
Tempat : Kawasan Sungai Panjang
Luas Lot : 6 Ekar /2.377 hektar
Kategori Tanah : Pertanian
No Pelan Diperakui : PA 72801
Cukai Tanah Tahunan : RM49

Pengisytiharan Rezab Melayu.
Pajakan selama 99 tahun yang berakhir pada bulan April tahun 2069.

Harga yang diminta : RM50,000 min/ekar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register