Tanah 1.35 ekar di Pulau Kapas, Terengganu

CG Sponsors




encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Lama dah aku tak post tanah kat sini...Ni ada satu direct owner.

Tanah di Pulau Kapas, Terengganu
Luas :1.35 ekar
300 meter dari pantai atau 2 minit jalan kaki
Tanah rata
Dekat Duta Resort
Sesuai buat chalet, rumah persendirian, tempat training dan sebagainya

Harga RM250ribu keseluruhan (nego)

Hubungi zul 019-912 6114

http://wanroy.info
 
Last edited:
Sponsored Post

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
bump sikit...

dengan aku ada lagi tanah-tanah berikut

- 6.1 ekar beach front Pulau Lang Tengah
- 6.5 ekar beach front Pulau Redang
- Tanah-tanah tepi pantai di Terengganu

Harga runding. Broker digalakkan juga call aku untuk JV jual tanah ni...
 

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
haha dekat ngn kampung aku seberang marang ni..ada pitis nanti konfem beli
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
hok harga 40k ale2 chendering, gong tok nasek ke, koliba ke takdok ke bos? umoh kos rendoh teres bowoh 70k ke? nok carik gok sutir..nok namboh koleksi hutang :D
 

reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
hok harga 40k ale2 chendering, gong tok nasek ke, koliba ke takdok ke bos? umoh kos rendoh teres bowoh 70k ke? nok carik gok sutir..nok namboh koleksi hutang :D
:eek::eek: dok abih2 tanoh 40k mu...jupe ah tekgi tu :D
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
hok harga 40k ale2 chendering, gong tok nasek ke, koliba ke takdok ke bos? umoh kos rendoh teres bowoh 70k ke? nok carik gok sutir..nok namboh koleksi hutang :D
rege mahal beloh tu boh...1 ekar pun doh 80k katah...hok ke dalang siket mungkin buleh ar...tp aku xdok stok...byk stok nge aku tanah kat pulau nge tanah tepi pantai jer...
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
rege mahal beloh tu boh...1 ekar pun doh 80k katah...hok ke dalang siket mungkin buleh ar...tp aku xdok stok...byk stok nge aku tanah kat pulau nge tanah tepi pantai jer...
owh tepi pata :) bereh kalu ada roger aa spatoh :D 40k tu buleh umah sutir dakpe doh.. 1 ekar memang dok logik 40k kawasang tu :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register