Tall, Dark and Handsome

Recommended Brokers


Lazat

Freshie
Joined
Aug 1, 2019
Messages
19
Reaction score
3
Points
8
poligami?....ramai yang suka poligami..ikut sunnah...

saya sendiri pun memang suka poligami...tetapi apabila di fikirkan bebanan kaum adam @ suami untuk memikul dan mendidik seorang isteri @ perempuan...jadi banyak kali terfikir...

sedangkan di syurga...waiting bidadari yang jauh lebih baik, jauh lebih cantik dan jauh lebih terjaga dari makhluk di dunia..:):):) ..bukan seorang..ttp jumlah yang melebihi dari di dunia yang 4 orang isteri...

lagi pun hidup tidak lama....setiap tahun masa beranjak untuk kita sampai ke alam kubur...

bukan apa bimbang...kerana gara2 isteri...boleh menarik kita ke neraka...

isteri dan anak perempuan adalah ujian paling hebat untuk lelaki yang bergelar suami...

pada saya..perempuan ni kena pikat hati nya saja...

TDH tu akan hilang sendiri bila hati nya dah cair...

itu lah perempuan...
Terbaiklah tuan. Lemak dan berkrim. Pasti digemari khalayak.

TT harap khalayak mendapat manfaat daripada reply tuan ini.

After all, TDH itu lebih kepada duniawi.
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,038
Reaction score
1,511
Points
596
Bagi saya

Rupa bukan kriteria utama

Yang penting

Dia leh bantu masa anda susah

Tak kedekut tak kikis duut

Tak bagi sakit hati

Juga sentiasa bersama anda

Tak bohong juga tak bagi anda jadi sedih sangat
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,930
Reaction score
24
Points
25
nak tall dark hensem macam jeromy la ni, pastu cabut kondom masa hubungan intim marah lak.
 

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,538
Reaction score
15
Points
130
Tall, dark, handsome...

Poket tebal pun jangan lupa. Penting juga tu. :))
 

Lazat

Freshie
Joined
Aug 1, 2019
Messages
19
Reaction score
3
Points
8
nak tall dark hensem macam jeromy la ni, pastu cabut kondom masa hubungan intim marah lak.
Mengikuti current affairs itu juga ya pasal wanita yang rasa tertipu dgn TDH nya.

Di setengah-setengah negara, perbuatan mencabut kondom ditengah-tengah pelayaran tanpa keizinan orang yang dilayari itu adalah satu kesalahan. Stealthing namamya.

Namun, dalam konteks Islam, perbuatan mendekati zina itu sendiri ditegah apatah lagi berzina, mahu berkondom ataupun tidak.
 

ikhmal_ok

Super Active Member
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,890
Reaction score
179
Points
73
Mengapakah lelaki tinggi, berkulit bukan cerah pucat, dan rupawan menjadi kegilaan wanita?

Tall, dark and handsome sering menjadi penanda aras kepada lelaki idaman para wanita.

Biarpun drama Korea memomokkan rautan lelaki berkulit kuning langsat atau cerah, namun usai menonton drama Korea, rata-rata lelaki Korea bukanlah jenis yang diidam para wanita. Drama Korea sekadar hiburan dan fantasi. Realitinya tetap kepada lelaki tall, dark and handsome.

Lelaki di CG bagaimana? Pernahkah anda tidak berjaya ketika mengurat wanita kerana tidak punyai ciri-ciri tall, dark and handsome itu?

Den kulit cerah ramai je girlfriend (dulu la) sebelum kahwin. Yang penting badan jangan overweight, pastu jangan ada sifat "pemalu".

Sekarang ni dah 40+ still boleh ajak anak dara keluar makan/minum, perangai mesti buat selamba. Just be natural bro:)paid
 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,667
Reaction score
2,672
Points
201
Terbaiklah tuan. Lemak dan berkrim. Pasti digemari khalayak.

TT harap khalayak mendapat manfaat daripada reply tuan ini.

After all, TDH itu lebih kepada duniawi.
duniawi aje...TDH akan hilang..bila dah kahwin nnti....

waktu semua dah halal...waktu tido sebantal...waktu dah kenal perangai nya...

semua TDH akan hilang...yang ada hanya 'menyampah' :)):)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register