Tall, Dark and Handsome

Recommended Brokers


dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,038
Reaction score
1,511
Points
596
Apa pun yang penting dia leh jaga kita masa sakit dan susah

Jangan masa senang dia ada

Sat masa susah dia lari
 
Sponsored Post

kunang-kunang

Fun Poster
Joined
May 21, 2010
Messages
874
Reaction score
65
Points
20
nak tackle perempuan ni..kena tahu titik point kelemahan perempuan tu...

nnti pandai2 lah 'ayat' hati nya....

tp x sesuai nak bincang sini..sbb thread TDH dan semestinya lelaki :D:D:D
alaaaaaa..baru nak tau titik point tu dan ayat power tn.marvelous :(
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,667
Reaction score
2,672
Points
201
alaaaaaa..baru nak tau titik point tu dan ayat power tn.marvelous :(
ayat power...berbeza2 ikut situasi perempuan...

hati perempuan ni keras-keras kerak nasi...kena air...siram bg lama..maka cair lah dia...

lebih2 lg kalo package lelaki itu TDH...lg lah cepat cair...

kalo x pakej TDH...perempuan boleh cair juga kalo jenis lelaki yang begitu ambil berat pasal diri perempuan tersebut...tetapi AWAS...

kerana ramai perempuan akan ambil kesempatan di atas sifat caring lelaki...
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
590
Reaction score
93
Points
20
nak tackle perempuan ni..kena tahu titik point kelemahan perempuan tu...

nnti pandai2 lah 'ayat' hati nya....

tp x sesuai nak bincang sini..sbb thread TDH dan semestinya lelaki :D:D:D
Tu dia bila otai berbicara:D...byk ilmu ni...hrp dptlah diperturunkn serba sdkt:">
Berkenaan TDH no komen:))
 

Lazat

Freshie
Joined
Aug 1, 2019
Messages
19
Reaction score
3
Points
8
Tu dia bila otai berbicara:D...byk ilmu ni...hrp dptlah diperturunkn serba sdkt:">
Berkenaan TDH no komen:))
Namapun otai mesti banyak pengalaman, dah awal dulu kenal asam garam bab berpacaran...

Walau bukan TDH, setiap lelaki ada pasaran masing-masing. Kalau kita perhati, ada saja lelaki yang beristeri lebih daripada satu yang tidak semestinya berciri TDH..

Jadi yang belum beristeri itu, walau bukan TDH sekalipun, kalau kualiti lain terserlah, sepadan pula dgn keperluan wanita, insya Allah bertemu jodoh.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,667
Reaction score
2,672
Points
201
Tu dia bila otai berbicara:D...byk ilmu ni...hrp dptlah diperturunkn serba sdkt:">
Berkenaan TDH no komen:))
nak dapat rahsia...rajin2 lah kaji kriteria manusia paling pelik dalam dunia..iaitu perempuan...
 

kunang-kunang

Fun Poster
Joined
May 21, 2010
Messages
874
Reaction score
65
Points
20
nak dapat rahsia...rajin2 lah kaji kriteria manusia paling pelik dalam dunia..iaitu perempuan...
hahaha btol tu..yg penting sabar kne tinggi kan tn.marvelous sbb sat lg dia jd manja mcm bdak kecik sat jd garang mcm rimau..sat pasai nk ckp rindu pon kne gaduh dlu..pastu nk bg dia paham sesuatu pon jenuh dok explain..sy pon xpaham pompuan ni..pelik2 je :p
 

Lazat

Freshie
Joined
Aug 1, 2019
Messages
19
Reaction score
3
Points
8
nak dapat rahsia...rajin2 lah kaji kriteria manusia paling pelik dalam dunia..iaitu perempuan...
Klu dah kaji perangai ramai wanita, mesti mudah tuan jumpa banyak calon, ikutlah utk kali pertama atau cawangan berikutnya, bahasa mudahnya poligami.

TDH can also be an acronym for Totally and Definitely Hot!
 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,667
Reaction score
2,672
Points
201
Klu dah kaji perangai ramai wanita, mesti mudah tuan jumpa banyak calon, ikutlah utk kali pertama atau cawangan berikutnya, bahasa mudahnya poligami.

TDH can also be an acronym for Totally and Definitely Hot!
poligami?....ramai yang suka poligami..ikut sunnah...

saya sendiri pun memang suka poligami...tetapi apabila di fikirkan bebanan kaum adam @ suami untuk memikul dan mendidik seorang isteri @ perempuan...jadi banyak kali terfikir...

sedangkan di syurga...waiting bidadari yang jauh lebih baik, jauh lebih cantik dan jauh lebih terjaga dari makhluk di dunia..:):):) ..bukan seorang..ttp jumlah yang melebihi dari di dunia yang 4 orang isteri...

lagi pun hidup tidak lama....setiap tahun masa beranjak untuk kita sampai ke alam kubur...

bukan apa bimbang...kerana gara2 isteri...boleh menarik kita ke neraka...

isteri dan anak perempuan adalah ujian paling hebat untuk lelaki yang bergelar suami...

pada saya..perempuan ni kena pikat hati nya saja...

TDH tu akan hilang sendiri bila hati nya dah cair...

itu lah perempuan...
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,667
Reaction score
2,672
Points
201
hahaha btol tu..yg penting sabar kne tinggi kan tn.marvelous sbb sat lg dia jd manja mcm bdak kecik sat jd garang mcm rimau..sat pasai nk ckp rindu pon kne gaduh dlu..pastu nk bg dia paham sesuatu pon jenuh dok explain..sy pon xpaham pompuan ni..pelik2 je :p
perempuan adalah makhluk yang penuh emosi...

dari sekecil2 perkara dia akan ingat sampai bila-bila....

kenapa jadi mcm ni..sbb lubang pintu untuk syaitan masuk dalam diri kita adalah lubang emosi...

perempuan senang di kawal oleh nafsu...kerana syaitan senang menembusi mereka melalui lubang emosi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register