Taktik lelaki tackle Awek...

CG Sponsors




erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20
Credits
0
Taktik lelaki tackle Awek...
Oleh : Burujtimur

HAMPIR 100% WANITA YANG KITA TERINGIN NAK KENAL ADALAH MEREKA YANG BUKAN KENALAN KITA...YAKNI MEREKA YG KITA NAMPAK ATAU SELISIH JER..

SO BAGAIMANA NAK DPTKAN MEREKA NI..

PROBLEMNYA LAGI, HAMPIR 70% WANITA YANG KITA MINAT TU, KITA X AKAN BERPELUANG UNTUK BERJUMPA LAGI UNTUK KALI KE-2..BAGAIMANA NAK MANFAATKAN PANDANGAN PERTAMA KITA NI SUPAYA IA TERUS MENJADI KENALANKITA..

KITA AKAN DIKATAKAN BERJAYA JIKA MENDPT NO [email protected]@ALAMAT UMAH DAN SEBAGAINYA....

PROBLEMNYA BAGAIMANA UTK MEMULAKANNYA...

so kat sini ader satu taktik camner nak tackle awek...So, nak tanya...pernahkah anda buat taktik seakan2 kisah ni semata2 nk menackle awek....jom kita selongkar!!!!!


Taktik Misscall

Hujan renyai2...anda sedang menunggu bas untuk ke utara.Ramai dah ada,tapi bas tak sampai lagi,mungkin sebab ujan. tiba2 terlintas dipandangan anda sorang awek cun. juga turut menunggu, tetapi basnye menuju ke selatan. Anda ingin mengenalinye dengan lebih lanjut, tetapi tiada idea.masa makin suntuk, anda mungkin melepas. Dari jauh anda lihat bas anda sudah datang, tetapi merangkak rangkak dalam jem. Anda bangun, berjalan menuju kearah awek itu sambil memegang hset anda dan menekan nekannye dengan kuat..sambil memaki hamun hp anda dengan makian yang sopan "ape kene ni hp ni.hantu betul.isk..time2 ujan2 camni sure takde line"ckp dengan kuat sambil menekapkan hset di telinga (walaupun tak dengar ape2) anda berjalan didepan awek tu, sambil sikit2 kene ujan. Dengan muke blur anda sengih kat awek tu..Dengan bingung, die sengih balik, namun die buat tatau. anda kemudiannya menekan2 kembali hanset anda (dengan kuat)...
"Mintak tolong boleh tak?" jgn sengih..cube kontrol serius.
"Tolong miscall hset saya...tatau la ngape tak dapat..da la bas nak sampai da ni" awek tu keluarkan handset nye...
"brape nombor?" die still blurr....
"Brip brip".....hnset anda bbunyik...
"laaa...ok je...tadi macam tak dapat..."
"Sorry ganggu...terima kasih yer" senyum je. jgn sengih.tengok balik kat hset anda..pastu pandang bas anda
"Tunggu bas pegi mane?"
"Selatan"..
"ok la...trima kasih tau tadi..."
buat2 kalut, anda berlari masuk dlm bas....

2 jam lepastu

"titit! titit!" bunyi sms
"Da sampai ke? ke atas bas lagi"
"sape ni?"
"oh..sorry..tadi sy mintak awak misscall saya kat stesen bas.."
So..anda da dapat no hp awek tadi..sekian....lepas tu pandai2 la....


** petua ini hanya berjaya jika anda mempunyai muka yang agak hensem, Hset yang agak canggih dari awek tu dan awek tu ada credit, dan juge, Awek tu senyum masa anda sengih dekat die time anda dlm ujan. Kalo tak..tak payah buat...buat abih bateri jer...kene ujan pulak tu
 
Sponsored Post

harraz asyraaf

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
Credits
0
Taktik lelaki tackle Awek...
Oleh : Burujtimur

HAMPIR 100% WANITA YANG KITA TERINGIN NAK KENAL ADALAH MEREKA YANG BUKAN KENALAN KITA...YAKNI MEREKA YG KITA NAMPAK ATAU SELISIH JER..

SO BAGAIMANA NAK DPTKAN MEREKA NI..

PROBLEMNYA LAGI, HAMPIR 70% WANITA YANG KITA MINAT TU, KITA X AKAN BERPELUANG UNTUK BERJUMPA LAGI UNTUK KALI KE-2..BAGAIMANA NAK MANFAATKAN PANDANGAN PERTAMA KITA NI SUPAYA IA TERUS MENJADI KENALANKITA..

KITA AKAN DIKATAKAN BERJAYA JIKA MENDPT NO [email protected]@ALAMAT UMAH DAN SEBAGAINYA....

PROBLEMNYA BAGAIMANA UTK MEMULAKANNYA...

so kat sini ader satu taktik camner nak tackle awek...So, nak tanya...pernahkah anda buat taktik seakan2 kisah ni semata2 nk menackle awek....jom kita selongkar!!!!!


Taktik Misscall

Hujan renyai2...anda sedang menunggu bas untuk ke utara.Ramai dah ada,tapi bas tak sampai lagi,mungkin sebab ujan. tiba2 terlintas dipandangan anda sorang awek cun. juga turut menunggu, tetapi basnye menuju ke selatan. Anda ingin mengenalinye dengan lebih lanjut, tetapi tiada idea.masa makin suntuk, anda mungkin melepas. Dari jauh anda lihat bas anda sudah datang, tetapi merangkak rangkak dalam jem. Anda bangun, berjalan menuju kearah awek itu sambil memegang hset anda dan menekan nekannye dengan kuat..sambil memaki hamun hp anda dengan makian yang sopan "ape kene ni hp ni.hantu betul.isk..time2 ujan2 camni sure takde line"ckp dengan kuat sambil menekapkan hset di telinga (walaupun tak dengar ape2) anda berjalan didepan awek tu, sambil sikit2 kene ujan. Dengan muke blur anda sengih kat awek tu..Dengan bingung, die sengih balik, namun die buat tatau. anda kemudiannya menekan2 kembali hanset anda (dengan kuat)...
"Mintak tolong boleh tak?" jgn sengih..cube kontrol serius.
"Tolong miscall hset saya...tatau la ngape tak dapat..da la bas nak sampai da ni" awek tu keluarkan handset nye...
"brape nombor?" die still blurr....
"Brip brip".....hnset anda bbunyik...
"laaa...ok je...tadi macam tak dapat..."
"Sorry ganggu...terima kasih yer" senyum je. jgn sengih.tengok balik kat hset anda..pastu pandang bas anda
"Tunggu bas pegi mane?"
"Selatan"..
"ok la...trima kasih tau tadi..."
buat2 kalut, anda berlari masuk dlm bas....

2 jam lepastu

"titit! titit!" bunyi sms
"Da sampai ke? ke atas bas lagi"
"sape ni?"
"oh..sorry..tadi sy mintak awak misscall saya kat stesen bas.."
So..anda da dapat no hp awek tadi..sekian....lepas tu pandai2 la....


** petua ini hanya berjaya jika anda mempunyai muka yang agak hensem, Hset yang agak canggih dari awek tu dan awek tu ada credit, dan juge, Awek tu senyum masa anda sengih dekat die time anda dlm ujan. Kalo tak..tak payah buat...buat abih bateri jer...kene ujan pulak tu
tapi kalau awek tu tepon pakai tepon makcik yg duduk sebelah dia..mcmne plak???:))
 

harraz asyraaf

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
Credits
0
kalau gitu seronok ler makcik tuh.....:eek::eek:
mana tak seronok lynn....gigi depan dah rongak pon masih gak ada secret admire....(kata makcik dalam hati)

p/s: aku bukan makcik tu tau..:D
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
Credits
0
apasal saya guna skill lain.......
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Credits
0
mana tak seronok lynn....gigi depan dah rongak pon masih gak ada secret admire....(kata makcik dalam hati)

p/s: aku bukan makcik tu tau..:D
lelaki tuh plak syok nak melayan..

bila dah jumpa....

hah...ambik ko...

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register