tak tao nak install EA la??

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20795
USD / JPY
103.85
GBP / USD
1.35885
USD / CHF
0.89139
USD / CAD
1.27372
EUR / JPY
125.445
AUD / USD
0.77026

CG Sponsors




S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
sape tau camna nak install EA kat mt4...~X(

kasi tunjuk ajar sket.. ~X(
 
Sponsored Post

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Mula2 sekali aku nak :eek: :eek: :eek:

Nape nak guna EA ? :eek:

Tu baru nak guna EA <--- belum MC lagi akibat EA tu :))

local disk C -----> program file -----> broker bro -----> expert

Paste kat dalam expert......... DONE :)

Ada jgk EA yg bersama file .dll <-- yg ni kena paste kan dalam libraries

dan ada jgk EA yg bersama .set file <--- yg ni kena paste dalam files
 
Last edited:

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
.set file tu ialah settings untuk EA. boleh load set
file dari EA window

paste dalam files je <-----------
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
34☺*;3276444 said:
Mula2 sekali aku nak :eek: :eek: :eek:

Nape nak guna EA ? :eek:

Tu baru nak guna EA <--- belum MC lagi akibat EA tu :))

local disk C -----> program file -----> broker bro -----> expert

Paste kat dalam expert......... DONE :)

Ada jgk EA yg bersama file .dll <-- yg ni kena paste kan dalam libraries

dan ada jgk EA yg bersama .set file <--- yg ni kena paste dalam files
apsal :eek::eek: .. aku neubie.. nak tao gak camne rnak install EA ni... :((
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
sape tau camna nak install EA kat mt4...~X(

kasi tunjuk ajar sket.. ~X(
aku tepek sini.. salah satu cara
utk rujukan member CG yg first time nak install file ea..
memula klick kanan kat icon mt4 (logo) dan ikut step seterusnya spt dibawah
pah tu baru buka mt4 tersebut.
selamat mencuba.

Thanks
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register