BTC USD 24,604.0 Gold USD 1,787.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tak sedar diri..........

Riger

Banned
Messages
89
Joined
Jun 21, 2008
Messages
89
Reaction score
11
Points
11
Diceritakan didalam sebuah hutan nie tinggal la berbagai-bagai jenis binatang.. Ada pun dalam banyak-banyak binatang nie terdapat dua sahabat karib iaitu seekor anak **** dan seekor anak kerbau..

Pada suatu petang, sedang mereka melepak-lepak di sebuah taman hutan,

**** : Eish, boring la plak kan kerbau..
Kerbau : A’Ah, boring betul.. Kau pikir ape yang patut kite buat agar hilang boring kiter nie..
**** : Ha, aku ade satu cadangan. Ape kate kite melukis. Kau lukis muke aku dan aku lukis muke kao.
Kerbau : Hm, ok gak. First ko lukis muke aku dulu pastu aku plak lukis muke kau.
**** : Ok. Kau dok diam2..

5 minit kemudian……

**** : Hah, dah siap, nah..
Kerbau : Wa lawa nya kau lukis.. Ok sekarang aku plak lukis muke kau..

Maka anak kerbau pun mula melukis muke anak ****..
5 minit kemudian…

Kerbau : Nah dah siap muke kau yang lawa ni..
**** : (Muke tetiba jadi merah)(lalu marah kat anak kerbau)Ape yang kau lukis nie Kerbau???
Kerbau : La betul la ape yang aku lukis tu.(Kerbau tak puas hati)
**** : Nie bukan muke aku… Nie muke ****..
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
gem
Messages
33,087
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
naper xmau mengaku nie?
 

nazuki

Fun Poster
Messages
356
Joined
Oct 15, 2008
Messages
356
Reaction score
0
Points
10
hahaha...dia ingat dia tu binatang aper?haha:D:D
 

MrPetz

Active Member
Messages
1,223
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,223
Reaction score
0
Points
20
:)):)) die ingat muke die cam tom cruise ke
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
gem
Messages
14,648
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
lawak2... best2...
 

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,363
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,363
Reaction score
903
Points
176
dasar tak sedau diri punya vinatang
 

qarzza

Active+ Member
Messages
4,390
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,390
Reaction score
29
Points
30
kerbau tu lukis tak lawa la... korang ape tau...
cian **** tu...
 

dragger

Super Active Member
Messages
8,548
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
maybe kerbau tu lukis hidung **** tu x cukup muncung kot
 
Sponsored Post

Top
Log in Register