BTC USD 39,891.2 Gold USD 1,827.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tak puas hati ngan celcom broadband

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
aku tak puas hati btol lah ngan celcom broadband ni.
aku dah pakai line ni dah dekat 4 bulan, line teruk giler.
pakej offer sehingga 3.6mbps, tempat aku pon ada line hsdpa & umts( area bandar nusajaya johor,ala ala putra jaya).tapi speed dapat tak sampai pon 300kbps.bila aku call centre dia marah2 line aku tiba2 jek speed terus naik 800kbps.
lepas seminggu jek penyakit dia start balik.
yg aku pelik tu, lepas aku call centre jek line speed naik mencanak,diorg ni limitkan speed user ke:-?kalau nak limitkan speed user jgn lah advertise 3.6mbps tu.over promise!!
kalo nak cerita pasal alasan mmg menyakitkan hati.
ada sesapa yg mengalami kes yg sama share skit.
CELCOM = :(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
da ad la thread nie.........sila rujuk
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
ramai tol yg hangin ngan celcom yek...

ada yg tak kene nih...
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Cuba search dulu kak.. dah ado thread spesel utk komplen tang celcom broadband neh..

Jgn mare yo..
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
huh..penat gak celcom ni eh..:p
 

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
Cuba search dulu kak.. dah ado thread spesel utk komplen tang celcom broadband neh..

Jgn mare yo..

ima acih abg mixxer...:D
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
dlu lpas grad ingat ade gak plan nk jd operator kat celcom..nti xpsl2 diorg ajar cara2 nk marah customer plak..:D
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
dlu lpas grad ingat ade gak plan nk jd operator kat celcom..nti xpsl2 diorg ajar cara2 nk marah customer plak..:D

Xkan depa nak ajar cmtu kot.. ajar tahan tinge kasi kebal dek hamun leh la kot.. :)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register