BTC USD 64,465.4 Gold USD 2,459.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tak puas hati ngan celcom broadband

maslinkcc

Fun Poster
Messages
707
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
aku tak puas hati btol lah ngan celcom broadband ni.
aku dah pakai line ni dah dekat 4 bulan, line teruk giler.
pakej offer sehingga 3.6mbps, tempat aku pon ada line hsdpa & umts( area bandar nusajaya johor,ala ala putra jaya).tapi speed dapat tak sampai pon 300kbps.bila aku call centre dia marah2 line aku tiba2 jek speed terus naik 800kbps.
lepas seminggu jek penyakit dia start balik.
yg aku pelik tu, lepas aku call centre jek line speed naik mencanak,diorg ni limitkan speed user ke:-?kalau nak limitkan speed user jgn lah advertise 3.6mbps tu.over promise!!
kalo nak cerita pasal alasan mmg menyakitkan hati.
ada sesapa yg mengalami kes yg sama share skit.
CELCOM = :(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register