Tak merokok boleh bantu Palestin

CG Sponsors




may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Kepada para perokok. Tahukah anda , anda sebenarnya membantu membakar rumah-rumah rakyat Palestin setiap kali anda menyedut asap rokok. Tahukah anda pembuat rokok terbesar di dunia iaitu Philip Morris adalah penyumbang utama negara haram Israel.

Antara jenama rokok yang dikeluarkan oleh syarikat Philip Morris ialah Marlboro, Alpine, Basic, Benson & Hedges, Bristol, Cambridge, Chesterfield, Merit, Parliament, dan Virginia Slims

TAK NAK ROKOK DEMI RAKYAT PALESTIN !
HENTI ROKOK DEMI ANAK-ANAK ANDA !

Rujukan : http://bx.businessweek.com/philip-morris-usa/news/
 
Sponsored Post

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
so, apa macam perokok ...? kuatkan semangat nak berhenti merokok .. :D
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
aku isap rokok surya buatan indonesia
 

AshFaQue

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
3,262
Reaction score
27
Points
30
yup2...rasenye mmg kite ley bantu palestinians klu X merOkOk...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ok lah...nanti aku isap rokok tembakau cina lak...asap pun kuaq berbunga bunga..kat tuan tanah ambo nak tanya..apsal sekarang baru nak kempen boikot sini dan sana....
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
ok lah...nanti aku isap rokok tembakau cina lak...asap pun kuaq berbunga bunga..kat tuan tanah ambo nak tanya..apsal sekarang baru nak kempen boikot sini dan sana....
saya just sebarkan pasanan email ni dari rakan2...
salahkah saya untuk menyebarkan benda ni..
nak ikut @ tak nak, terpulanglah...
yang penting saya dah menyampaikan...
 

mybizme

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
3,078
Reaction score
17
Points
25
ok lah...nanti aku isap rokok tembakau cina lak...asap pun kuaq berbunga bunga..kat tuan tanah ambo nak tanya..apsal sekarang baru nak kempen boikot sini dan sana....
marah ke bro?:(
actually, bagus juga saranan TT sebab rokok mmg takde faedah lansung.
ke ade?:-?
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,935
Reaction score
59
Points
80
saya just sebarkan pasanan email ni dari rakan2...
salahkah saya untuk menyebarkan benda ni..
nak ikut @ tak nak, terpulanglah...
yang penting saya dah menyampaikan...
yap setuju, nasib baik la aku dah stop smorking, selamat palestin selamat paru2 aku:">:">:">:">
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
saya just sebarkan pasanan email ni dari rakan2...
salahkah saya untuk menyebarkan benda ni..
nak ikut @ tak nak, terpulanglah...
yang penting saya dah menyampaikan...
saya pun dok dapat gak email cam nie...tapi saya tak sebarkan sebab rasa rasa orang yang sebarkan email tu pun sambil klik sambil meroko....:)):)):))...sorry ler tuan...#:-S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register