Tak mampu nk byr astro?jom tgk ni...

CG Sponsors




jom shopping

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2010
Messages
791
Reaction score
15
Points
15
Tak mampu atau letih bayar Astro tiap2 bulan?

Dapatkan siaran TV UP Network di komputer anda. UP adalah singkatan untuk Untung Pantas. Siaran TV UP Network pula adalah produk utama Untung Pantas. Perisian hebat kami akan membolehkan anda untuk menonton pelbagai siaran TV UP Network melalui teknologi streaming. Anda akan dapat menikmati akses penuh ke semua siaran TV UP Network dari mana-mana sahaja di seluruh dunia.

Siaran TV UP Network boleh didapati dengan kos yang amat murah berbanding siaran TV berbayar yang lain. Tiada peralatan tambahan yang diperlukan untuk menikmati servis ini. Apa yang anda perlukan hanyalah keahlian serta perisian kami, komputer peribadi dan jaringan Internet Jalur Lebar.

Kami menawarkan akses Penuh dan Berterusan ke semua rangkaian TV terhebat rantau ini di TV UP Network. Anda cuma perlu membayar satu jumlah kecil sekali seumur hidup dan memasang perisian yang kami sediakan untuk menikmati pelbagai rancangan menarik kegemaran anda untuk dekad-dekad yang mendatang.

Siaran Hebat Tanpa Had

Kami hanya menyediakan siaran-siaran yang terbaik untuk anda. Terdapat pelbagai rancangan menarik untuk sajian seluruh keluarga, contohnya rancangan kartun untuk kanak-kanak, rancangan realiti, rancangan muzikal, rancangan berita, rancangan berbentuk ilmiah, filem-filem menarik dan lain-lain lagi. Antara siaran yang bakal anda tonton di TV UP Network adalah Star Movies, HBO, CNN, MSNBC, BBC, Discovery dan ESPN


**ANDA BOLEH MENCUBA DAHULU DENGAN DAFTAR SECARA PERCUMA DAN DOWNLOAD SOFTWARE UNTUK MENONTON BEBERAPA SIARAN YANG DIBUKA KHAS UNTUK PERCUBAAN..

Harga Promosi - Hanya RM200 Sekali Seumur Hidup untuk Siaran tanpa Had.

KLIK SINI>> http://bit.ly/dsDQAD

:)cgrock

Contoh menggunakan hanya Streamyx 1Mbps (tanpa sekat²) gambar clear..


http://www.youtube.com/watch?v=DUmChaOT5DE

Perhatian

Siaran TV UP Network boleh didapati dengan kos yang amat murah berbanding siaran TV berbayar yang lain. Tiada peralatan tambahan yang diperlukan untuk menikmati servis ini. Apa yang anda perlukan hanyalah keahlian serta perisian ini, komputer peribadi dan jaringan Internet Jalur Lebar.

Testimoni

"Terima kasih yang tidak terhingga kerana melancarkan laman web ini. Program ini luar biasa dan lain dari yang lain. Selain dapat menonton rancangan-rancangan yang hebat-hebat, dapat pula menjana pendapatan. Memang yang terbaik!":)cgrock

DOWNLOAD PANDUAN PERCUMA DISINI
 
Last edited:
Sponsored Post

random1

Active+ Member
Joined
Dec 26, 2008
Messages
3,071
Reaction score
49
Points
30
Tak mampu atau letih bayar Astro tiap2 bulan?

Dapatkan siaran TV UP Network di komputer anda. UP adalah singkatan untuk Untung Pantas. Siaran TV UP Network pula adalah produk utama Untung Pantas. Perisian hebat kami akan membolehkan anda untuk menonton pelbagai siaran TV UP Network melalui teknologi streaming. Anda akan dapat menikmati akses penuh ke semua siaran TV UP Network dari mana-mana sahaja di seluruh dunia.

Siaran TV UP Network boleh didapati dengan kos yang amat murah berbanding siaran TV berbayar yang lain. Tiada peralatan tambahan yang diperlukan untuk menikmati servis ini. Apa yang anda perlukan hanyalah keahlian serta perisian kami, komputer peribadi dan jaringan Internet Jalur Lebar.

Kami menawarkan akses Penuh dan Berterusan ke semua rangkaian TV terhebat rantau ini di TV UP Network. Anda cuma perlu membayar satu jumlah kecil sekali seumur hidup dan memasang perisian yang kami sediakan untuk menikmati pelbagai rancangan menarik kegemaran anda untuk dekad-dekad yang mendatang.

Siaran Hebat Tanpa Had

Kami hanya menyediakan siaran-siaran yang terbaik untuk anda. Terdapat pelbagai rancangan menarik untuk sajian seluruh keluarga, contohnya rancangan kartun untuk kanak-kanak, rancangan realiti, rancangan muzikal, rancangan berita, rancangan berbentuk ilmiah, filem-filem menarik dan lain-lain lagi. Antara siaran yang bakal anda tonton di TV UP Network adalah Star Movies, HBO, CNN, MSNBC, BBC, Discovery dan ESPN


**ANDA BOLEH MENCUBA DAHULU DENGAN DAFTAR SECARA PERCUMA DAN DOWNLOAD SOFTWARE UNTUK MENONTON BEBERAPA SIARAN YANG DIBUKA KHAS UNTUK PERCUBAAN..

KLIK SINI>> http://bit.ly/dsDQAD

:)cgrock
dengan pantas den mencuba,apa2 den sedut dulu software nie,tq TT
 

demetrie

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2009
Messages
767
Reaction score
0
Points
10
La..ingatkan FREE rupenye Kene bayar juge..mmmmm.
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
kan dh ada yg free mcm tvu player..nak jual pulak....
 

jom shopping

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2010
Messages
791
Reaction score
15
Points
15
kan dh ada yg free mcm tvu player..nak jual pulak....
Tp kna tau bro..TVU,sopcast sume tu bkn sllu ada..kdg ada, kdg xde..contoh mcm live bola,HBO, ke..kdg2 je ada..tu pn klu ada org buat streaming...
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
lol byr punya............
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Tp kna tau bro..TVU,sopcast sume tu bkn sllu ada..kdg ada, kdg xde..contoh mcm live bola,HBO, ke..kdg2 je ada..tu pn klu ada org buat streaming...
bola live mmg camtu psl copyrighted pnya telecast

tp takat movie dn cartoon network mmg free je jt tvu tu bro
 

jom shopping

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2010
Messages
791
Reaction score
15
Points
15
lol byr punya............
ya bro..sama gak ngan stesen streaming luar negara yg ada..yg kna byr..bezanya ini buatan Malaysia..

untuk menonton tanpa gangguan..sangkut2 atau tiba2 offline...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register