tak leh hantar MMS Celcom

CG Sponsors




esham75

Junior Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
bro aku ada problem dari pagi tadi lagi...aku punya hanpon x leh send MMS Celcom,terima dari member dapat plak...aku dah setting apa yang patut...apa maslah ni?:mad::mad:
 
Sponsored Post

Alputra99

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2007
Messages
634
Reaction score
1
Points
15
celcom memang ada masalah sekarang..line broadband celcompun sama gak..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
mms problem skit, aku hantar kul 6.30 ptg semalam, kul 8.30 malam baru samapi mms, ada le dalam 2 jam, tapi servis lain ok je
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
celcom memang byk masalah aku call member pun tak dapat asyik masuk voice mail je ingat dia off hp dia kata tak off hp pun. kene call 100 ni
 

esham75

Junior Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
aku pening betul.....nak hantar picture pun tak dapat.........kena kasi tau YB shaziman Mansor ni.......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register