To Sell Tak double thread lain-okay, 'on' balik !!!!! He3

CG Sponsors




Puteri's

Junior Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Salam Semua…

Oleh kerana kegawatan ekonomi ni, sy ingin tawarkan package untuk yang minat nak buat biz kecil-kecilan ker ( part-time ) atau nak gunakan untuk diri sendiri dan keluarga ker..

Package2 ni amat simple untuk dibuat. Semua orang boleh membuatnya kerana ianya mudah dan product ni pula selalu kita guna.Oleh tu, "Selamat Mencuba……"



PACKAGE 1 – Hasilkan Kepingan Mask Pelembab Wajah Collagen (with Green Tea)
Jumlah pelaburan :RM 150 (Tidak termasuk bayaran pos laju)

Anda akan dibekalkan :
20 kepingan Mask Sheet
Bahan utama : 150g Serbuk Marine Collagen (100% asli)
Lain-lain bahan
Panduan teknik penghasilan



NOTE:
Bila bahan kosmetik dihasilkan sendiri, kita akan berpuashati kerana tahu bahan-bahan yang kita gunakan. Tiada was-was dan tiada bahan kimia yang memudaratkan.

Semua orang tahu kolagen merupakan satu bahan yang terbaik untuk lembabkan wajah. Dengan menggunakan kepingan mask diwajah, wajah akan menjadi lembab dan kurangkan garis kedutan. Green Tea pula untuk cerah dan bersih kan kulit; ada antiseptic.Wajah bersih berseri sentiasa....


PACKAGE 2:

Package 2 – Hasilkan Cecair Mandian Cream Anda Sendiri!!!! (Dengan wangian yang anda gemari)
Jumlah pelaburan : RM 180-00 (Tidak termasuk bayaran pos laju)

Anda akan dibekalkan :
4 unit clear botol-250ml (pump type)
Bahan asas (Castile @ Glycerin Soap base-500g)
1 botol fragrance (20ml)
1 botol coloring (20ml)
Panduan Teknik penghasilan


Perhatian: Product yang dihasilkan ini tidak ada SLS (Sodium Laurly Sulfate) iaitu agen buih sintetik yang digunakan pada sabun mandian kormesial. Oleh itu, buih nya agak kurang. Adalah lebih baik sekiranya menggunakan 'sponge' atau 'bath net' semasa bersabun untuk mendapatkan buih-buih. Cecair mandian ini tidak mengandungi bahan kimia yang memudaratkan.Sesuai semua peringkat umur...



PACKAGE 3

Package 3 – Hasilkan sendiri BODY POWDER (Bedak Haruman Badan) dengan wangian yang anda gemari.
Jumlah pelaburan: RM 50-00 (Tidak termasuk bayaran poslaju)

Anda akan diberikan:
Bahan asas semulajadi
1 botol fragrance (10ml)
Contoh Body Powder yang telah dihasilkan
Panduan Teknik penghasilan


Note: Membuat Bedak Haruman Badan ini adalah mudah dan amat murah dihasilkan. Generasi terdahulu telah membuat sendiri dengan bahan yang terdapat di dapur rumah mereka, dan mereka mempunyai sebab menggunakan bahan asas tersebut. Dapatkan rahsia tersebut. Tak sangka; ianya Mudah, murah dan selamat………….. Cubalah….
 
Last edited:
Sponsored Post

airden

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,183
Reaction score
2
Points
25
uikk..first time dgr biz mcm ni...good luck...
 

Puteri's

Junior Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Product mandian ni, kegunaan sama jer gan kat pasaran. Membersih kulit badan dan memberikan haruman & wangian lepas mandi..cuma bezanya; Sabun Mandian Cecair ni tak campur gan bahan kimia yang memudaratkan kita & family kita. Boleh jimat gak..sebab boleh dibuat shampoo sekali...(2in1)Pas tu; yang best kita buat sendiri..bleh guna creativity kita lah, nak macamana; campur perfume jenis apa....warna apa...terpulang pada kita....bahan asas pula dibuat dari minyak tumbuhan...Jadi Suci, Bersih & tanpa was-was.....

Kalau ada yang berminat,jangan malu, jangan segan.... SMS kat 016-415 5979 atau email kat [email protected]
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
idea yg bijak..tahniah...
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
berapa plak pulangan dia?
 

KIOS

Legendary Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
15,888
Reaction score
93
Points
120
uik... mcm buat eksperiment biology time form 5 dulu..ehehehe..

menarik nih!!
 

KIOS

Legendary Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
15,888
Reaction score
93
Points
120
Product mandian ni, kegunaan sama jer gan kat pasaran. Membersih kulit badan dan memberikan haruman & wangian lepas mandi..cuma bezanya; Sabun Mandian Cecair ni tak campur gan bahan kimia yang memudaratkan kita & family kita. Boleh jimat gak..sebab boleh dibuat shampoo sekali...(2in1)Pas tu; yang best kita buat sendiri..bleh guna creativity kita lah, nak macamana; campur perfume jenis apa....warna apa...terpulang pada kita....bahan asas pula dibuat dari minyak tumbuhan...Jadi Suci, Bersih & tanpa was-was.....

Kalau ada yang berminat,jangan malu, jangan segan.... SMS kat 016-415 5979 atau email kat [email protected]
nnti kalo nk juai, nk taruk brand ape??:D

tepek2 la gambar2 ape yang patut..
 

Puteri's

Junior Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
berapa plak pulangan dia?
Pulangan plak bergantung pada harga jualan masing-masing. Example: harga pasaran mask unt pelembab tu, 1 pc RM10-00. Jumlah pelaburan yang mula ni agak tinggi sikit sebab termasuk panduan sekali..:):)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register