BTC USD 48,054.8 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tak angkat telipon

sobrye78

Junior Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
emmmm...salam semua...kenapa selalu tak angkat telipon...pastu tanya telipon tinggal kat umah...leh caya ke ngan alasan tu heheheehhe..sahabat2 semua tlg komen sikit...:):D~X(~X(~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
malas nak layan... tu yang malas nak angkat phone... lagi2 dari no yang tak kenal... yang sah tak angkat kalau Private No....
 

Doremon123

Junior Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
bole caya 50% la..
sbb manusia nie mmg ade sifat pelupa nie..
hahha..
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
emmmm...salam semua...kenapa selalu tak angkat telipon...pastu tanya telipon tinggal kat umah...leh caya ke ngan alasan tu heheheehhe..sahabat2 semua tlg komen sikit...:):D~X(~X(~X(~X(~X(

uikksss.....

x angkat cemana tuan sobrye....:">

pas tuh ada return call balik x?..:-?....

sms dah cuba dah ker?....:-?

x reply or reply tuan sobrye?...:-?

:)cgrock
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
emmmm...salam semua...kenapa selalu tak angkat telipon...pastu tanya telipon tinggal kat umah...leh caya ke ngan alasan tu heheheehhe..sahabat2 semua tlg komen sikit...:):D~X(~X(~X(~X(~X(

Awek ko ker? :-?:-?:-?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
awek laa kot.....:">...kot laaa.....:">

cam frust laa lak bunyi nya.....:">

Aku pikir dia tanya kat forumer lain... :">:">:">:">
Aku jawablah alasan aku :)):)):)):))
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
Aku pikir dia tanya kat forumer lain... :">:">:">:">
Aku jawablah alasan aku :)):)):)):))

adeh...

tp kalau cam abatar tuan global tuh.....:">

kalau x angkat sepuluh kali pun hamba cuba dial 10 kali lagik...:">:">:">
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
adeh...

tp kalau cam abatar tuan global tuh.....:">

kalau x angkat sepuluh kali pun hamba cuba dial 10 kali lagik...:">:">:">

wah...:eek::eek::eek: Usaha Tangga Kejayaan :)paid
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
nomor aku kenal aku angkat.....kecuali vibrate tak terasa, tgh posting kat toilet ngan hp tertinggal kat rumah, keta.

no private, tak kenal, bermula ngan 03 (kelit kad nyer org) aku tak angkat.......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register