Tahu details dari No. telefon

Recommended Brokers


faeyzul

Active Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
1,714
Reaction score
79
Points
40
bole jer nak benda2 camni tapi kena ada report polis, dan hanya pihak yang berhak buat benda ni semua atas arahan mahkamah... ko bukan senang2 bole dapat benda2 mcm ni bro.. kalau mcm tu senang la
kalo nk yg legal mmg cmtu la cara dia, kalo nk cr lain pandai² la sndr :D
 
Sponsored Post

citymall

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2013
Messages
4,289
Reaction score
478
Points
41
cuba mintak tolong kat sini:
[STRIKE]delete[/STRIKE]
 

diyana roslan

Active Member
Joined
Jun 13, 2014
Messages
1,426
Reaction score
2
Points
25
kalo ade mbe keje kt telco tu leh cek, dlu ade mbe aku keje maxis slalu gk minta dtail no kt dia. penah kena scam bli hanset online, minta dtail ngn mbe aku ugut org tu balik nk buat repot da ade detail sume. trus dia masuk balik duit...
dy buat mcm mne cer pm jap
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,758
Reaction score
188
Points
123
Ada sesiapa otai kat sini leh bgtau x cmne nk tahu details seseorg dari no telefon?
skrg kan sume no telefon dah berdaftar, so ada x cara nak tahu dari no tepon contoh alamat org tu ke..?

tolon aku otai sekalian, penting ni..:((
repot kat telco supaya senang diorg tau apa masalah ko..
nnt ade can dpt detail..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register