• Forum search currently under maintenance...

Tahu details dari No. telefon

Recommended Brokers


konkara

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2013
Messages
300
Reaction score
2
Points
15
Salam kepada semua,



Baru2 ni aku ada masuk forex nih http://cybertrustfx.com/

selang beberapa seketika aku ada rasa pelik dengan skim CTFC ni sbb sebelum aku masuk skim nih dgn dia...aku ada jumpa dengan individu ni dia ada cakap modal boleh ambil balik bila aku tak nak terlibat dengan skim nih lagi...tetapi bila aku nk berhenti,aku sms dia nih,cakap nak berhenti dan nak mintak modal balik...tetapi xdak jawapan...lepas tu dia ada balas,kalau nak ambik modal kena bagi salinan ic untuk diberi kepada company...aku pun rasa pelik untuk apa nak ambik ic aku lagi sbb masa daftar dah ambik dah...ok,aku pun bagi la cover ic kat dia nih...tapi lepas tu xdak gak jawapan....tunggu punya tunggu,terus senyap ja dia nih...

aku nak mintak jasa baik member2 carigold sekalian yang boleh tahu detail individu ini melalui no telefon dia

siapa yang boleh tolong sila pm aku,aku nak bagi no telefon dia...

p/s: aku masuk ni bukan dari member2 Carigold..dia ni orang lain

terima kasih
 
Sponsored Post

chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,400
Reaction score
635
Points
151
laki ke ppuan yg tt cari tu???
 

nazrirazra

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2009
Messages
11,925
Reaction score
213
Points
128
Uii. Kat CG boleh detect ke? Kalau ada, dah boleh buat group spy dah ni
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
bukan senang tapi group yang detect scammer mmg dah ada dalam CG
 

mazri_myie

Active+ Member
Joined
Mar 7, 2010
Messages
4,288
Reaction score
255
Points
41
rileks la bro ..jgn diikutkan darah muda tu ....
customer service kat maxis/celcom boleh tau alamat rumah no rumah, IC no dll ..

tapi diorang professionally tak buat keja2 CSI ni melainkan mendapat arahan seperti mahkamah, polis dll .... siap dngn lokasi panggilan pun dpt dikesan sebab ada CDR (Call Detail Record)...

mungkin bro boleh kesan melalui email (full header ada IP address), so cari website yang detect IP address tu ... dulu-dulu ada dpt email dari someone kununnya dia dok London bla-bla-bla .. tapi bila check email header iP address, alah ..kat KL je rupanya .. :(scam

susah-susah .. lupakan aje .. buang masa, buang karan .. kang dok syok-syok, rupanya Mak Temah janda anak 4 kat kg tu ... :eek::eek:
tu la pasal..heee
sian TT..masalah canggini ramai da ada org tny dlm ni
 

loneleonine89

Active Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
2,416
Reaction score
7
Points
25
cara paling simple:

try call guna skype (kena ada kedit), pastu pandai2 la ko ngekjah.
 

fazzliruddin

Freshie
Joined
Sep 8, 2013
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
aku nasihat kan kat tt..gentle jer jumpe.dah 2,3 kali jumpa..mintak aje la dia tunjuk kan rumah dier... mende laa nak siasat sampai mcm ni...bahaya ni..takut kuat cemburu ni..
 

faeyzul

Active Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
1,707
Reaction score
79
Points
30
kalo ade mbe keje kt telco tu leh cek, dlu ade mbe aku keje maxis slalu gk minta dtail no kt dia. penah kena scam bli hanset online, minta dtail ngn mbe aku ugut org tu balik nk buat repot da ade detail sume. trus dia masuk balik duit...
 

Mantam

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
734
Reaction score
0
Points
10
bole jer nak benda2 camni tapi kena ada report polis, dan hanya pihak yang berhak buat benda ni semua atas arahan mahkamah... ko bukan senang2 bole dapat benda2 mcm ni bro.. kalau mcm tu senang la
 
Sponsored Post
Top
Log in Register