To Sell Tactical Boot brand AMTEK seperti SWAT/Magnum/Johnson - RM180 je beb!

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
UPDATE HARGA KAW_KAW: 7 Nov 12

Hari baik, bulan baik ni aku ada special offer kat sumer! COD dengan aku RM180 jer sepasang! Nak pos, tambah rm15. Barang baik beb, original dan insyaAllah amat berkualiti! buleh roger aku segera..tqvm!

012-2006693







Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..:D:D:D

AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6’’.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.









HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru-Seperti-SWAT-dan-MAGNUM-3552485.htm?last=1

UPDATE PICTURE




JENIS NI HARGANYA RM250.00 Jugak...kira cincai jerSEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL! Kalau dlm KL, Harga terbaik korang akan dapat..dgn syarat datang ambil kat aku...k

Komen dari bro zasrul1978 - beli pada 13 jul 2010

bru dpt kasut dr bro Izantie.
thanks bro sbb htr sampai depan pintu opis

terus cuba try test.. brg mmg tip top.. secukup rasa.
x sangka plak aku ringan betul kasut ni.
harga pon cun.. mmg tk dpt harga ni klu kat luar :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Tawaran Istimewa...Ramadhan Sahaja!!!

Tawaran Harga Istimewa Sempena Ramadhan Al-Mubarak!!!

Kawasan Kuala Lumpur (COD) - Harga RM200.00 Sepasang!!!


Luar Kuala Lumpur (Semenanjung Malaysia) - kurier berdaftar!!! RM230.00 sepasang!!!


Sabah dan Sarawak - kurier berdaftar - RM250.00 (tetap)!!!

Promosi ini hanya untuk bukan puasa sahaja bermula dari 11 Ogos 2010 hingga 11 September 2010!!!


ps: Aku terpaksa menanggung kos 'akibat' promosi ini...:D:D:D dan sempena hari baik bulan baik, sedekah adalah lebih penting!!!:D:D:D

PESANAN IKHLAS!!!
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

Aku berharap agar anda di luar sana dapat mempercayai dan memberi sepenuh kerjasama, jujur dan bersikap profesional...Aku tak berniat nak mencari rezeki haram utk sara family. Harap anda tidak menganiayai aku yg selama ni jujur dalam proses jual beli. Banyak kes apabila order dan aku guna modal sendiri, sampai masa untuk COD, pembeli berdolak dalih dan putus hubungan walaupun sebelum tu beriya-iya dan setuju nak beli selepas aku tunjukkan sampel..biasa la adat berniaga..tetapi Allah maha penyayang danpemberi rezeki...Dia tutup di situ dan buka di sini..Ada hikmah di sebalik kejadianNya...

Tuan/Puan...Aku dah brkecimpung dalam bidang ni sudah masuk 3 tahun dan semua pelanggan aku (hampir 100 lebih) seluruh Malaysia berpuashati terhadap proses jualan yang aku jalankan. Syukur Alhamdulillah, setakat ni tiada sebarang kes (tak sampai barang dikurier) berlaku dan aku akan terus moniter dan membuat gesaan kpd pihak kurier sekiranya barang lambat diterima oleh pembeli. Kepada anda pembeli2 secara online, harap sentiasa berfikiran terbuka kerana tidak semuanya kami, penjual terutamanya di Carigold adalah SCAMMER...Sekian, terima kasih!!!
Assalamualaikum w.b.t
 
Last edited:

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Asal aku onlie jer..aku upppp..hehehe
 

shamrin72

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2008
Messages
644
Reaction score
0
Points
10
free bump utk TT...boot cantek, dah macam Magnum ako tengok...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register