BTC USD 65,554.4 Gold USD 1,782.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tablet Allwinner A13 RM210 ( Sold Out )

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,099
Reaction score
10
Points
65
A13.jpg


Salam semua.. aku nak jual Tablet Allwinner A13, aku beli dengan bro Kozu pada 30.08.2012.. barang masih dalam keadaan baik seperti asal.. dan ada warranty 6 bulan

aku nak jual sebab nak beli tablet model lain... jadi kena tambah duit laa sikit..

Harga RM210 termasuk apps dan games....

Anda juga akan mendapat percuma :

1. Pouch bag
2. Screen Protector
3. Micro OTG Cable
4. Earphone

Kalo nak sekali leather case.. + RM10

COD sahaja.. kawasan Kuala Terengganu...

Berminat leh PM...
 
Last edited:
Sponsored Post

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,099
Reaction score
10
Points
65
mcm harga tawaran skrg je.hehe

yup.. kalo beli baru pun mcm tu... tp aku jual sekali dgn apps dan games yg aku dah install... baru pakai seminggu... aku tgk ada model lain.. rasa berkenan laa pulak... :D:D sebab nk jual...
 

selipar2010

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Aug 24, 2010
Messages
18,867
Reaction score
1
Points
115
knape cepat nk jual bro?

x best ke tab ni?
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
kalau dekat2 mesti da nego dan grab nie
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,099
Reaction score
10
Points
65
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register