BTC USD 57,135.0 Gold USD 1,814.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell T-Shirt Nike & Adidas 100% Original - MURAH..MURAH..

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
Salam Geng..:D

Saya ada stok baju t-shirt Nike & Adidas yg diambil direct dari kilang NIKE n ADIDAS di Vietnam dan tag baju pun ada tulis Made In Singapore..:D:D


Stok yang ada utk try test market je ni..:)paid

Kat bawah ni ada gambar..sorry kalo kurang jelas#:-S#:-S

DSC00382.jpg


DSC00380.jpg


DSC00383.jpg


DSC00378.jpg


DSC00381.jpg


DSC00379.jpg


DSC00377.jpg


DSC00385.jpg


DSC00384.jpg


Size: L,XL,XXL,XXXL DAN XXXXL

HARGA DITAWARKAN RM50.00 SHJ.. :D


Kain jenis DRI FIT

Market Price RM70-RM99:)paid

Kaedah adalah COD (sbb nnt korang boleh tgk stok dan pilih saiz)

COD di BANGI & NILAI SHJ..

**Bagi sesiapa yang nak jadi DEALER.. Bgtau saya (Minimum 10 helai)

Ape2 Hubungi 0123660719 (NAJIB) or email saya [email protected] atau YM: najib_2921

CEPAT!CEPAT!!kat luar saya jual RM 55.00:)paid:)paid..
 
Last edited:
Sponsored Post

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
Ada yg berminat jgn segan dan jgn malu ek..sila..sila..:D:D
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
gambar baju adidas mana lak..lum sampai lagi ker shipping dia?
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Kasi up gambar Adidas plak Boss..aku berminat neh..:D
Ngan aku ko pos je la nanti..:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register