To Sell T-shirt Linux untuk di jual . harga RM 16.50 , dan rm 19.50 untuk berkoler .

CG Sponsors




penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
T-shirt Linux untuk di jual . harga RM 16.50 , dan rm 19.50 untuk berkoler .

tempahan untuk t-shirt rekaan sendir . harga RM 16.00, 3 warna grafik , 1 warna baju . yang berkoler rm 19.00 minimum order 50


jenis kain Single Jersey 190g.

untuk maklumat lanjut email ke

[email protected]
Edit/Delete Message
 
Sponsored Post

edu_gen

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2008
Messages
3,903
Reaction score
45
Points
30
size n ukuran cmne bro ?? macam berminat ni
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
saiz M/L/XL ...

lupa tu tak termasuk duit penghantaran ..

pos laju dalam rm 6 utk semenanjung
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
sebenarnya banyak lagi design yang aku dah buat . tapi tengok pada sambutan la .. kalau sambututan mengalakan . aku akan keluar yang design dan color2 lain pulak.
 

edu_gen

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2008
Messages
3,903
Reaction score
45
Points
30
oo..xde spesifik ukuran die ek ??

ade desgin pe g ??

warna biru je ke ?
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
oo..xde spesifik ukuran die ek ??

ade desgin pe g ??

warna biru je ke ?
ukuran ? emm selalunya kalau kat kedai pun dia letak M/L/XL kan .? sorry la tak faham maksud ukuran tu...

buat masa nie keluar warna biru ...bro ko minat warna apa ? . kalau warna yang ko minat tu banyak jugak yang minat aku leh keluarkan ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register