BTC USD 58,956.5 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell T-shirt berjenama Burberry..pada harga BORONG!!

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
Salam sejahtera kawan2..:D

Saya nak offer baju t-shirt berjenama Burberry kat korang. Ada macam2 kaler dan saiz.Kain 95% cotton, 5%lycra. Sangat selesa dipakai...baju nie kalo kat luar harganya RM80-90 sehelai..,tp utk member2 kat sini aku offer RM60 je sehelai..:)paid

Nie aku attach gambar dia..,sorry laa sbb pakai camera hp,.gambr kurang jelas..,nanti sy bg gambr yg terang skit..

*COD untuk kawasan sekitar Klang, Banting, Sepang dan Putrajaya. Hubungi saya untuk temujanji. Jika jauh sila tambah +RM5 utk kos penghantaran. Kalo amik byk boleh bg diskaun skit..:)cgrock

Img00005.jpg

Img00009.jpg

Img00006.jpg

Img00011.jpg

Img00012.jpg

tshirt2.jpg

butang baju pun ada brand dia tau..Kira replika gred tinggi nie


Okey..,kalo minat,sambar la sehelai dua,.jgn malu2 PM atau contact sy.. mdhazrin(013-3521600)

Selain nie ada jgak baju nike & adidas..,yg nie jual RM40 jer sehelai..
Details boleh tgk kat sini:

http://storebaju.blogspot.com

:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
Mai laa tgk..,bila lagi nak pakai baju branded, harga pun murah jer..offer nie..sementara stok masih ada :D
 

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
buatan vietnam,.tp gred AAA nie..,kualiti mcm baju ori jgak..

dijamin puas hati..:D
 

rKo

Super Active Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,131
Reaction score
6
Points
65
bj burberry yg bro jual cuma 1 pattern je ke...?
aku tgh cri bj burberry mcm nie...klu bro ade mmg nk ambik 1....

t_berrryyym_255345f.jpg
 
Last edited:

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
satu patern je la bro..mungkin next time ada yg tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register