BTC USD 62,520.8 Gold USD 1,803.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Syukurlah di Galas & Batu Sapi

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
Kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak di Galas & Batu Sapi, marilah kita bershukur tak kira kalah atau pun menang. InshaAllah Allah akan limpahkan kita dengan banyak lagi nikmatnya. Amin..

http://www.youtube.com/watch?v=CEyhlUCGozc



PS: Thread ni dibuka asalnya di section Politik, tapi telah di remove. So Mod saya letak kat santai la macam tu memandangkan tiada tempat yang saya fikirkan sesuai. Kalau Mod rasa ada tempat lain yang lagi sesuai, saya berbesar hati untuk ditukarkan ke section tersebut.
 
Last edited:
Sponsored Post

sipout

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,523
Reaction score
12
Points
25
politician tahu perkara ni tapi buat2 taktahu dulu, nanti bila dh kena cara baru tunjuk tahu...hahahahah
 

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
thread ni utk lagu ke?

Terpulanglah kepada penilaian sendiri,
Kalau hiburan yang dilihat maka hiburanlah ianya jadi,
Kalau nasihat yang diamati,
inshaAllah bentuk mana pun penyampaiannya...
maka akan tersemat rapat disanubari, buat pedoman diri.

inshaAllah

:)
 
Last edited:

WangEmas

Active+ Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
3,519
Reaction score
55
Points
30
selagi Islam tidak tertegak.. belum lagi masa untuk meraikannya..

org asli dpt tv, RM1000 sehari sebelum hari pengundian.. org Asli tu mmg bersyukur sgt.. :D
 

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
selagi Islam tidak tertegak.. belum lagi masa untuk meraikannya..

org asli dpt tv, RM1000 sehari sebelum hari pengundian.. org Asli tu mmg bersyukur sgt.. :D

2x5, cuma golongan sasar & amountnya je yang mungkin berbeza.. :)
 

tokebalak

Active+ Member
Joined
Feb 12, 2009
Messages
3,636
Reaction score
37
Points
30
syukur kepada Allah, kita berada dibawah pemerintahan munafik
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register