BTC USD 23,754.8 Gold USD 1,773.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell System audio kenderaan.... Vcd murah-murah untuk di jual!!!!!

extechno

Fun Poster
Messages
498
Joined
Jun 2, 2008
Messages
498
Reaction score
0
Points
10
VCD PLAYER MURAH-MURAH...

untuk kereta dan mpv

RM 280!!!!

DSC00640.JPG



Ym [email protected]

017-2232305 muhammad

Penghantaran RM20.00 melalui Pos Laju
 
Last edited:
Sponsored Post

edan

Fun Poster
Messages
452
Joined
Jun 10, 2008
Messages
452
Reaction score
0
Points
10
ni brand aper bro?apesal mahal?nampak mcm cap ikan bilis berlaga jer?klu yg brand biasa x sampai rm200 pun aku survey kt sentul.
 

danzig_08

Active+ Member
Messages
2,612
Joined
Dec 13, 2006
Messages
2,612
Reaction score
4
Points
30
tu lahhh
brand tak fames jgn ler jual mahal2
 

BOCK

Legendary Member
gem
Messages
17,853
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,853
Reaction score
59
Points
120
tak berjemana pon mahal giler babas gak ker ?????????
 

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
744
Points
166
siyes bagi saya pun mahal jugak la. huhuhuhu... any comment from tuan tanah? huhuhu
 

z3t_ex

Active+ Member
Messages
3,601
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
aku rasa sebab player vcd kot..
tu yg 280rm
 

kancil biru

Legendary Member
gem
Messages
11,642
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,642
Reaction score
1,100
Points
191
ermm aku rasa harga dia agak mahal sedikit la bro.. sb sony VCD beli kat kajang baru dalam Rm 320 beza hanya Rm40 ja siap pasang lak tu.. tp x pa selamat berniaga k bro
 

Zul34

Super Active Member
Messages
6,959
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
Skrg dvd player rm100 pn blh dpt la, haiyyoo
 

jian

Fun Poster
Messages
372
Joined
Oct 5, 2007
Messages
372
Reaction score
0
Points
10
kadang-kadang jual direct ni..lg mahal drpd kat kedai..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register