BTC USD 27,549.6 Gold USD 1,978.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Syed Saddiq umum menjadi Bipartisan.

Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
29,644
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
29,644
Reaction score
5,247
Points
486
Awards
1
PN kan tolak Kluster Mahkamah
Tak terima rasa nya 😀

secara teorinya, PN terima kluster mahkamah
asalkan tidak mengganggu mahkamah
dan org tu BUKAN juga jadi menteri

setakat ni PN je yg membuktikan, Geng sendiri pun, kene lalui mahkamah sampai settle
tiada 'gangguan' pada hakim
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
401,607
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
401,607
Reaction score
27,584
Points
2,836
Awards
2
secara teorinya, PN terima kluster mahkamah
asalkan tidak mengganggu mahkamah
dan org tu BUKAN juga jadi menteri

setakat ni PN je yg membuktikan, Geng sendiri pun, kene lalui mahkamah sampai settle
tiada 'gangguan' pada hakim

Secara detail nya gini la ye
Tetap terima asalkan

1. Tak ganggu mahkamah
2. Tak jadi menteri
 

SMI6

Super Active Member
gem
Messages
6,001
Top Poster #10
Joined
Jan 3, 2016
Messages
6,001
Reaction score
1,585
Points
156
Tak dapat jadi menteri sudah lari. org dah kata PN ni bersatu dulu dah nak kiok dia punya parti menumpang dalam PN gamekan BN lantik ramai-ramai org bersatu dlm Kabinet bila ada isu pasal BN mulut senyap tak nak back up. Gila tikam belakang punya parti. Lepas tu nak suruh BN join PN semula buat lawak betul la. Kalau BN kekal dengan PN lagi cepat la BN tu padam. :ROFLMAO:
 
Sponsored Post

Top
Log in Register