BTC USD 22,825.9 Gold USD 1,922.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Syed Saddiq umum menjadi Bipartisan.

Quecha

Active Member
Messages
1,489
Joined
Nov 8, 2017
Messages
1,489
Reaction score
790
Points
81
hmmmmmmmmm

Screenshot_20221205-133300_Facebook.jpg



Screenshot_20221205-133232_Facebook.jpg
 
Sponsored Post

Quecha

Active Member
Messages
1,489
Joined
Nov 8, 2017
Messages
1,489
Reaction score
790
Points
81
Tak dapat dok lam kabinet ke...? TPM pun tak dapat? gi mnyondol tempat lain pulak....
Bukan. Dia benggang tengok macam mana anwar tidak mempunya prinsip perjuangan dan suka menipu pengundi dan totok anwar sendiri.

Dia kan parti Muda. Tapi hampir semua orang2 muda melayu dan islam sokong Pas PN. Jadi dia rasa something is not right. Jadi dia kena bertindaklah. If you can not fight them then you joint themlah.

Lagipun dia tahu kerajaan minoriti anwar ni akan runtuh x lama lagi. Rasanya dia dah dengar gerak kerja belakang tabir oleh MP2 untuk turunkan anwar dan zahid .
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
395,027
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
395,027
Reaction score
26,678
Points
2,836
Awards
2
hmmmmmmmmm

Screenshot_20221205-133300_Facebook.jpg



Screenshot_20221205-133232_Facebook.jpg

IMG_20221205_134842_154.jpg

"Pilihan raya sudah tamat, kini masa untuk fokus berkhidmat. Walaupun berada dalam parti yang berlainan, hormat saya kepasa Tan Sri Muhyiddin tetap kekal. Hormat kawan & lawan," kata Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

Ikuti berita terkini di grid.astroawani.com

#AWANInews #PilihanMalaysia #PantauKerajaanBaharu
 
Sponsored Post

Top
Log in Register