BTC USD 44,151.7 Gold USD 1,770.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Syed Saddiq didakwa atas tuduhan seleweng lebih RM1 juta

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #3
Joined
Jan 13, 2009
Messages
158,508
Reaction score
21,632
Points
1,671
Byk duit rupanye yg menderma tu

Tapi salah bagi. Ramai yg perlukan foodbank dr byr jamin
 
Sponsored Post

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,486
Reaction score
800
Points
171
jatuhlah martabat PN kalau nak disamakan dgn BN dan PH.. PN kerajaan yg tak pernah gagal.. BN dah dikuburkan pru14.. PH plak melingkup dgn sendiri..

hidup pn! hidup mahiadin!!

org2 umno tak sabar nk undi bersatu.. serius..hahab
mahu ustaz kapal singki bangkit dari ABU :D
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
22,994
Reaction score
2,746
Points
206
Byk duit rupanye yg menderma tu

Tapi salah bagi. Ramai yg perlukan foodbank dr byr jamin

masa ni la kroni yg ditolong dulu bantu
at least guna duit derma 'suci' sikit duit tu
kalau undertable, payah nak 'cash'
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,486
Reaction score
800
Points
171
masa ni la kroni yg ditolong dulu bantu
at least guna duit derma 'suci' sikit duit tu
kalau undertable, payah nak 'cash'
bagi aku tak adil duit derma tu tidak kenakan cukai terlebih dahulu
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,372
Reaction score
2,331
Points
201
330,000 - 250,000 = 80,000 .. harap guna untuk sumbangan :)


Kalau dia cerdik la.

Kalau tak, memang kena tibai la kat TikTok (TT)

Kuat menganjing dia tu kat TT.

Tapi selalunya dia kena tibai balik dengan netizen :ROFLMAO:
 

qubs

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
9,709
Reaction score
228
Points
73
Tp kt kwsn dia ni xsangkal bdk2 muda mmg ske lebey2 lg gadis2
Bdk2 dia rmai bgus bwt kje
Cuma 1 xske ble meeting dia pnye chase mcm dana byk sgt
Nk mntk bina projek rumah mampu milik agk2 la
Krjaan bkn nye byk duit pn ad byk bahagian laen yg perlu utama contoh jalan raya, infra
Paperwork xde maen tibai je mntk duit
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register