Syed Saddiq Bangga Pakai Proton Inspira

Recommended Brokers


nanad

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2011
Messages
600
Reaction score
23
Points
15


Menjadi seorang ahli politik bukanlah suatu perkara yang mudah kerana mereka semestinya akan sentiasa diperhatikan oleh rakyat. Setiap perilaku, tutur kata dan keperibadian mereka pasti akan dinilai dan menjadi buah mulut netizen tanpa mengira masa dan tempat. Namun dengan kemudahan media sosial yang ada pada hari ini, ramai dari kalangan ahli politik sendiri dilihat sering memberi reaksi balas terhadap komen yang ditujukan kepada mereka.
Terbaru, Menteri Belia dan Sukan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman memberikan respon peribadinya terhadap pandangan seorang pengguna Twitter berhubung penggunaan kereta mewah dalam kalangan ahli politik.


I am using a Second-hand Proton Inspira and am proud.
Bukan semua ahli politik gilakan wang & kuasa.
Saya masuk politik untuk bersihkan politik. Tanggungjawab besar yang diberikan oleh rakyat supaya saya jadi #yangBerkhidmat .
I always pray to Allah that i will not change. https://t.co/ValihetCiu
— Syed Saddiq (@SyedSaddiq)
October 30, 2019



Menerusi satu perkongsian di laman Twitter rasminya, Syed Saddiq berkata beliau sendiri menggunakan sebuah kereta terpakai jenis Proton Inspira ketika ini.
Jelasnya, tidak semua ahli politik menggilakan kuasa dan wang malah katanya pembabitannya dalam dunia itu juga adalah untuk membersihkan ‘dunia politik’.
Status itu dimuat naik Syed Saddiq sebagai respon kepada tweet seorang netizen yang membangkitkan isu penggunaan kereta dalam kalangan ahli politik.







 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,118
Reaction score
1,526
Points
596
inspira ka honda city nie

baik pi ambik honda civic ngan skirting baru mari
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,922
Reaction score
119
Points
33


Menjadi seorang ahli politik bukanlah suatu perkara yang mudah kerana mereka semestinya akan sentiasa diperhatikan oleh rakyat. Setiap perilaku, tutur kata dan keperibadian mereka pasti akan dinilai dan menjadi buah mulut netizen tanpa mengira masa dan tempat. Namun dengan kemudahan media sosial yang ada pada hari ini, ramai dari kalangan ahli politik sendiri dilihat sering memberi reaksi balas terhadap komen yang ditujukan kepada mereka.
Terbaru, Menteri Belia dan Sukan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman memberikan respon peribadinya terhadap pandangan seorang pengguna Twitter berhubung penggunaan kereta mewah dalam kalangan ahli politik.


I am using a Second-hand Proton Inspira and am proud.
Bukan semua ahli politik gilakan wang & kuasa.
Saya masuk politik untuk bersihkan politik. Tanggungjawab besar yang diberikan oleh rakyat supaya saya jadi #yangBerkhidmat .
I always pray to Allah that i will not change. https://t.co/ValihetCiu
— Syed Saddiq (@SyedSaddiq)
October 30, 2019



Menerusi satu perkongsian di laman Twitter rasminya, Syed Saddiq berkata beliau sendiri menggunakan sebuah kereta terpakai jenis Proton Inspira ketika ini.
Jelasnya, tidak semua ahli politik menggilakan kuasa dan wang malah katanya pembabitannya dalam dunia itu juga adalah untuk membersihkan ‘dunia politik’.
Status itu dimuat naik Syed Saddiq sebagai respon kepada tweet seorang netizen yang membangkitkan isu penggunaan kereta dalam kalangan ahli politik.







sembang....klau tak memilih taste watpe pilih cleopatra dari kak bedah PA yang macam badak tu?BBNU nak tunjuk bagus konon...

I am using a Second-hand Proton Inspira and am proud.
Bukan semua ahli politik gilakan wang & kuasa.

klau tak gila jgn masuk politaik....
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
10,201
Reaction score
2,104
Points
226
status menteri peramah dan kesukaan rakyat bukan pada harta yang dia ada tapi pada jasa, sumbangan dan tanggungjawab yang dia beri pada rakyat .. lebih2 lagi yang selalu mendekati rakyat tanpa ragu2 dan tak pakai bodyguard ..

kalau takut nyawa, tak layak jadi menteri :cool:
 

amirbsp

Active Member
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,297
Reaction score
25
Points
30
sama laa kita.... same2 hehehehehee
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
457
Reaction score
14
Points
50
hang ni muda kanyaq xtaw apa bab kehidupan dan kematian
sembang nak bersih politik, hang pi mengaji agama betoi2 baru taw apadia kebersihan dlm Islam
bersihkan dulu iman islam Ihsan dlm diri hang, cari yg tu dulu, baru bole adjust benda yg diluar diri hang
yg rmai dok terpedaya duniawi serupa hang
hang jaga solat dak?hang paham dak tauhid keesaan tu apadia?
tak kenai bab iman doksah sembang bab berish politik ******...
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,792
Reaction score
30
Points
30
Lahai.. baru lagi... tengoklah kalau menang lagi penggal akan datang.
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,156
Reaction score
51
Points
80
adusss....yb ke ni,
ada ker kisah kt mana2 ahli sukan yg sakit ke atau yg dilupakan...
mungkin tak tunjuk gambar kot, yang selalu nampak gambar yg kemas ,segak ,bertali leher di kelilingi org yg famous
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,689
Reaction score
199
Points
73
dgn gaji puluh2 k...pki bmw ke merce ke audi ke apa org nak pertikai jnji buat kerja.
menteri belia DAN sukan....bkn menteri belia je...g jaga atlet sama...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register