Syarikat kurier mana paling teruk

CG Sponsors




Syarikat Kurier Mana Paling Teruk


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,196
Reaction score
2,608
Points
206
poslaju punya tracking memang problem ke?
memanjang not found je.
 
Sponsored Post

azribng

Freshie
Joined
Feb 18, 2021
Messages
5
Reaction score
2
Points
8
Assalam dan salam sejahtera. Dua puluh lima tahun dulu aku pernah kerja Poslaju selama 2 tahun, mmg byk pengalaman. Kena kejar anjing, dapat angpow masa raya cina, beg poslaju terbakar sebab kena ekzos kerana lima jam motor tak bèrhenti. Kerja sgt bahaya kerana kejar masa. Masa tu mana la ada maps atau waze. Menggagau cari alamat. Hitam legam kulit jgn cerita lah...aku berhenti selepas tanya pada abg posmen sorang tu..Bang...berap lama dah keje posmen..Jawab abg tu..lamaaaa..30 tahun..Terkejut beruk aku..pastu aku jawab..30 tahun pun masih jadi posmen ? esok nya aku berhe ti keja......
 

AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
225
Reaction score
35
Points
20
Assalam dan salam sejahtera. Dua puluh lima tahun dulu aku pernah kerja Poslaju selama 2 tahun, mmg byk pengalaman. Kena kejar anjing, dapat angpow masa raya cina, beg poslaju terbakar sebab kena ekzos kerana lima jam motor tak bèrhenti. Kerja sgt bahaya kerana kejar masa. Masa tu mana la ada maps atau waze. Menggagau cari alamat. Hitam legam kulit jgn cerita lah...aku berhenti selepas tanya pada abg posmen sorang tu..Bang...berap lama dah keje posmen..Jawab abg tu..lamaaaa..30 tahun..Terkejut beruk aku..pastu aku jawab..30 tahun pun masih jadi posmen ? esok nya aku berhe ti keja......
25 tahun dulu dah ada poslaju ke? hantar barang ap je masa tu
 

Zulkarnine

Super Active Member
Joined
May 30, 2007
Messages
7,616
Reaction score
160
Points
83
Setiap masalah ialah peluang.......

setakat ni pengalaman aku, paling menyampah ialah dengan skynet...

punye la diaorg tak amanah buat kerja....tak hantar lagi, tp dlm sistem update dah hantar seminggu lepas....

seronok agaknya diaorg makan gaji haram....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register