Syarikat kurier mana paling teruk

Recommended Brokers


Syarikat Kurier Mana Paling Teruk


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

untungsakan

Active Member
Joined
Jun 20, 2012
Messages
2,115
Reaction score
73
Points
30
Sejak2 ini kita terlalu bengang bile barang yang dipos tidak sampai.Tambah2 plak kene auta dengan customer service kurier tersebut.Driver pun 1 hal jugak.So korang boleh undi syarikat kurier mana yang paling teruk supaya boleh dikongsi dengan rakan2 kite...

P/S: aku pun kerja di kurier company:))
 
Sponsored Post

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
poll mana tt?
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
dh undi ... huhuhu .. memang tak leh pakai courier satu ni. ada ke patut kene gi amik kat opis.
 

sekam padi

Super Active Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
8,901
Reaction score
252
Points
81
aku nak vote..tapi tak leh..sebab

dari dulu sampai skrg....guna pos laju ajer....:D:D:D
 

untungsakan

Active Member
Joined
Jun 20, 2012
Messages
2,115
Reaction score
73
Points
30
dh undi ... huhuhu .. memang tak leh pakai courier satu ni. ada ke patut kene gi amik kat opis.
aku kerja city link dan bakal meninggalkan city link 4januari nanti.so aku undi city link sebagai salah 1 kompeni kurier yg teruk...GDEX,jumpa aku disana.haha
 

kopi_tariq

Active Member
Joined
Feb 17, 2012
Messages
1,931
Reaction score
1
Points
25
dh undi ... huhuhu .. memang tak leh pakai courier satu ni. ada ke patut kene gi amik kat opis.
tu belum lagik dorg letak kat kedai..alasan tak sempat nak hantar..alih2 kena ambik sndri..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register