swipe card and get cash - beroperasi semula atas permintaan

CG Sponsors




[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
kalau nk pakai duit jgn utang along, gunakan kad kredit anda just swipe, get cash and convert to 0%* interest installment plan (easy payment plan)
*one time processing fees

swipe RM10,000
pay RM277.80 per month for 36 month

proses untuk mengambil duit dr credit card dan menukarkannya kepada EPP plan tidak memerlukan anda clear dr ctos, ccris, dan blacklist.
yang penting kad credit aktif

jika anda nk cash dr card credit tanpa epp, kami juga menawarkannya dengan bayaran sebanyak 4%


contoh slip selepas swipe (untuk epp plan)​


ni process fees di penang

mbb 3thn 28% , 1thn 10%
citi 2thn 24%
cimb 24bln 24%
hsbc 24bln 24%
rhb 36bln 28%
stan chart 2thn 20%
Ambank 3thn 26% min 5k
mbf 3thn 26% min 5k
hong leong 1thn 10%

testimoni

klau mber2 cg yg dok jauh tu, agak2 susah nk p kat TT ni just post ja cc tu, alhamdulillah blh d percayai..$ raya epp pun dah masyyyyyyyyyyyyyyyuuuuk smlm..:)paid:)cgrock:D
duit dah masuuuukk..
terima kasih TT
service memang terbaik..cekap dan cepat.
terbaikk dari ladang :)paid:)paid:)cgrock
duit dah dapat..tq tt :)cgrock
tq TT...servis memang laju...=)
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
bank mana pun buleh kalau ada duit
kalau blacklist bolei asalkan kad aktif.
kalau nak settle kad blei gak tapi temporary block jer la..
 
Last edited:

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,207
Reaction score
828
Points
176
tok pulak swipe card find and 5 more people do the same like you do.. and you get cash riban-riban punya without paying back :D...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register