BTC USD 51,363.1 Gold USD 1,780.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sweet Qismina, Adam Lee selamat bertunang

hiduprakyat

Super Active Member
Messages
6,121
Joined
Dec 6, 2010
Messages
6,121
Reaction score
437
Points
91
pageSWEER.jpg

SWEET dan Adam mengikat tali pertunangan sempena ulang tahun kelahiran ke-24 pelakon wanita itu hari ini.

Sweet Qismina, Adam Lee selamat bertunang

PETALING JAYA – Tiga tahun menyulam percintaan, pasangan sama cantik sama padan, Sweet Qismina dan Adam Lee hari ini selamat mengikat tali pertunangan.

Majlis yang berlangsung petang tadi di sebuah rumah persendirian di Ampang, Selangor dihadiri 20 orang tetamu dalam kalangan ahli keluarga dengan mematuhi prosedur operasi standard (SOP).
Bertemakan putih dan songket, majlis pertunangan turut memberi makna bahagia buat Sweet atau nama sebenarnya Farhanna Qismina Supandi yang turut menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-24 tahun hari ini.

“Alhamdullilah kami selamat bertunang. Terima kasih atas doa semua,” kata Sweet ringkas ketika dihubungi Kosmo Online!
“Perancangan atau keputusan untuk nikah belum ada lagi. Kita selesaikan yang ini dulu (bertunang),” katanya.

Terdahulu, pasangan itu menjalinkan cinta sejak 2018 selepas Sweet mempelawa Adam atau nama Muhammad Arif Adam Mohamed Fadlee, 27, menemaninya ke sebuah anugerah berprestij. – K! ONLINE
 
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,623
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,623
Reaction score
2,566
Points
201
Netizen punya meluat kat diorang ni, drama tv diorang teruk kena boikot.
 

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,623
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,623
Reaction score
2,566
Points
201
Couple sejak 2018.

Tu kira dah bertunang lah tu.

Nak sambung lagi?
 

theblur

Super Active Member
Messages
7,681
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,681
Reaction score
994
Points
121
Oooo Lee dari Fadlee. Ingatkan Lee ada keturunan cina/korea.
 

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,545
Top Poster #5
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,545
Reaction score
2,978
Points
201
Power pelamin dia
Bernapas kembali event planner kita
 

mrvx

Legendary Member
Messages
11,688
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,688
Reaction score
838
Points
171
laaa... kahwin dengan Cina ke?
 

Fayafa

Active Member
Messages
2,272
Joined
May 21, 2017
Messages
2,272
Reaction score
814
Points
81
Netizen punya meluat kat diorang ni, drama tv diorang teruk kena boikot.
boikot boikot pun 2M follower..heran btui aku..adam lee ni aku ingat mualaf ka, ada mix cina ka korea tp sekali melayu asli, xdak mix blood..tp tang rambut, karat...choiii
 

mrvx

Legendary Member
Messages
11,688
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,688
Reaction score
838
Points
171
Nama sebenar Adam Lee ialah Muhammad Arif Adam bin Mohamed Fadlee.
Bukan Cina, bukan Korea.
sebab aku tgk rambut dia kuprum.. sbb melayu blm jumpa lagi rambut kuprum.. kalau cina mmg ada rambut mcm tu :D
 

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,623
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,623
Reaction score
2,566
Points
201
boikot boikot pun 2M follower..heran btui aku..adam lee ni aku ingat mualaf ka, ada mix cina ka korea tp sekali melayu asli, xdak mix blood..tp tang rambut, karat...choiii

2M tu ramai perempuan jer.

Mana2 dia gi, terkinja2 semua tengok dia.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register