Suzuki Swift baharu yang den baru test drive

Recommended Brokers


puyol

Legendary Member
Joined
Jun 28, 2011
Messages
19,736
Reaction score
1,529
Points
191
Salam warga cg,

Ingat tak lagi thread yang den pernah buka pasal Suzuki Swift baharu tahun 2011? http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=261653

Alhamdulillah, hari ini den berkesempatan untuk test drive kereta ini baru saja tadi. Suzuki SA tu cakap Swift baharu ni dilancarkan pada hari ini.
Kiranya den orang yang pertama test drive tadi dan bila den mintak brochure dengan pricelist SA cakap belum ada lagi sebab belum rasmi secara official lagi.:"> (awal sangat den pergi)

Harap warga cg dapat drop off badan masing2 ke dealer Suzuki terdekat. :)

Gambar yang den sempat snapped tadi.:)cgrock:)cgrock







2018 Suzuki Swift with 1.0 Boosterjet Tubrocharge engine































 
Last edited:
Sponsored Post

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,430
Reaction score
46
Points
120
ada perbezaan apa2 ke dengan yg lama?
dalaman n enjin..
 

puyol

Legendary Member
Joined
Jun 28, 2011
Messages
19,736
Reaction score
1,529
Points
191
ada perbezaan apa2 ke dengan yg lama?
dalaman n enjin..
belakang macam sempit sikit dari yang lama. engine baru 1.4l (lama 1.5l). dalam still plasticky. tapi ada auto aircon dengan start stop button. 4 speed auto. :eek:
 

scid

Active+ Member
Joined
May 21, 2010
Messages
4,671
Reaction score
12
Points
25
so reviewnyer tuan?
 

puyol

Legendary Member
Joined
Jun 28, 2011
Messages
19,736
Reaction score
1,529
Points
191
so reviewnyer tuan?
tak boleh nak bagi review sebab test drive dekat sangat. den nak test drive kat highway tapi minyak dah takuk E. :(:)((
 

joe_kacak jugak

Active+ Member
Joined
Dec 30, 2011
Messages
4,820
Reaction score
56
Points
30
enjin lagi kecik..ngape rege makin mahal ni..yg lama lg murah klu tak silap kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register