BTC USD 41,818.9 Gold USD 1,739.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SUV... XV? Ade sape2 pakai? UPDATED: beli CX5

ciliapi

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2012
Messages
133
Reaction score
4
Points
15
Haha..
Kalau tak beli rumah boleh je..

Ni bayar duit rumah pun dah 5k sebulan 😅

Wife aku aim nak beli merz next..

Aku plak aim nak beli sport car(walaupun usia dah menganjak..bak kate org..membeli mase silam)
Kalau dapat beli 86/brz/fd2r pun ok dah..(berangan)
perh...bayaran rumah sebijik rm5K ke Tuan....
 
Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,942
Reaction score
229
Points
73
perh...bayaran rumah sebijik rm5K ke Tuan....
Haha..xdela .

2600
1400
1000 (ni rumah sewa)
300+ (progress interest je baru) 3 rumah sendiri satu rumah sewa..

Kalau tau nak covid, baik aku amik M3 ke, a45 ke..
 

ciliapi

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2012
Messages
133
Reaction score
4
Points
15
Haha..xdela .

2600
1400
1000 (ni rumah sewa)
300+ (progress interest je baru) 3 rumah sendiri satu rumah sewa..

Kalau tau nak covid, baik aku amik M3 ke, a45 ke..
in sha Allah dapat tu Tuan......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register