BTC USD 35,343.0 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SUV... XV? Ade sape2 pakai? UPDATED: beli CX5

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,676
Reaction score
531
Points
161
Mazda mmg mewah luar dalam...tapi tu la...citarasa masing2

tapi design outlander baru yang fog lamp besar kat bawah tu macam tak lawa la pulak

kena tgk depan depan baru tau...

triton je yang masuk design macam tu..outlander pun nampak something wrong sikit.

kalau foglamp tu kecik sikit..ok kot. citarasa masing masing la kan
 
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
tapi design outlander baru yang fog lamp besar kat bawah tu macam tak lawa la pulak

kena tgk depan depan baru tau...

triton je yang masuk design macam tu..outlander pun nampak something wrong sikit.

kalau foglamp tu kecik sikit..ok kot. citarasa masing masing la kan
Aah...nampak macam tak berapa kena...tapi rasanya mmg trend kot pengeluar keta buat face design sama untuk semua series...ubah cue body ngan purpose jek
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,771
Reaction score
2,431
Points
201
tapi design outlander baru yang fog lamp besar kat bawah tu macam tak lawa la pulak

kena tgk depan depan baru tau...

triton je yang masuk design macam tu..outlander pun nampak something wrong sikit.

kalau foglamp tu kecik sikit..ok kot. citarasa masing masing la kan
dia ikut design dynamic shield macam Xpander jugak.
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,851
Reaction score
178
Points
73
Terbaik..aku pernah merasa free service 5 tahun memang senang lenang la,bawa kete, servis ikut dalam baucer yang kena bagi, tapi SC pandai cari jalan supaya kita bayar juga walaupun free dengan optional charge.

Lepas 5 tahun, jangan itu ini minta tukar sekali ganda dari yang kita free service, sudah laaaa🙈🙈🙈..😂😂😂
Kan..tula..risau jugak kalau gitu
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
Kan..tula..risau jugak kalau gitu
ari tu ada tgk video kat youtube...dia tukar bateri Mazda CX5 harga RM700 kalau tak silap...bro pernah tanya tak bateri CX5 berapa RM?
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,771
Reaction score
2,431
Points
201
ari tu ada tgk video kat youtube...dia tukar bateri Mazda CX5 harga RM700 kalau tak silap...bro pernah tanya tak bateri CX5 berapa RM?
CX5 pakai battery spec apa?
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,851
Reaction score
178
Points
73
ari tu ada tgk video kat youtube...dia tukar bateri Mazda CX5 harga RM700 kalau tak silap...bro pernah tanya tak bateri CX5 berapa RM?
Kalau tgk dlm group fb, telegram memang tu harga yg SC quote bro..tak pernah tanye sendiri lagi. Kalau semua ckap benda yg same, betul la tu..huhu
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
Kalau tgk dlm group fb, telegram memang tu harga yg SC quote bro..tak pernah tanye sendiri lagi. Kalau semua ckap benda yg same, betul la tu..huhu
ok la tu...maybe dia perlu bateri kapasiti besar sebab banyak elektronik parts and sensor etc...kang tukar bateri kat kedai biasa tak compatible pulak...keta ni tu je la...kalau nak sentiasa tip top...kena bela sebaik mungkin
 

Kamm Matt

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2013
Messages
538
Reaction score
40
Points
20
tukar battery T32 xtrail aku kat sc tahun lepas pun dkt 700 juga huhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register