BTC USD 35,345.2 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SUV... XV? Ade sape2 pakai? UPDATED: beli CX5

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
nak tahu jugak FC untuk CX5 ni mcm mana...normal ke atau kuat minyak
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,676
Reaction score
531
Points
161
setelah membuat kajian...

kawan angkt outlander je la

dah...takyah mimpi lagi
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,676
Reaction score
531
Points
161
Dok tgk2 outlander macam lebih menarik

Setelah bro buat kajian, apa kurang lebih outlander compared ke CX5

sekarang pakai mazda 2... so kalau pergi cx5, just bigger space je la

interior mazda mmg lawa...cantik. design kereta pun cantik

tapi amek outlander..sebab nak 7 seat..takde la selalu pakai pun. seat belakgn maybe tutup je

just standby..pastu, mana tau ada penumpang lebih.

pastu, outlander ada 4wd,

saje teringin nak pakai 4wd.. nak beli ford ranger, dalam list gak..tapi rugi, bucket belakng tu 90% takkan guna punya.

takkan nak balik kg letak beg kat belkang... dah kena beli penutup nya nanti.

beli outlander pun boleh letak barang banyak dan tinggi...

untuk kawan..yang menang outlander ni, 4wd and 7 seat. design pun tough.
 

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,861
Reaction score
673
Points
81
sekarang pakai mazda 2... so kalau pergi cx5, just bigger space je la

interior mazda mmg lawa...cantik. design kereta pun cantik

tapi amek outlander..sebab nak 7 seat..takde la selalu pakai pun. seat belakgn maybe tutup je

just standby..pastu, mana tau ada penumpang lebih.

pastu, outlander ada 4wd,

saje teringin nak pakai 4wd.. nak beli ford ranger, dalam list gak..tapi rugi, bucket belakng tu 90% takkan guna punya.

takkan nak balik kg letak beg kat belkang... dah kena beli penutup nya nanti.

beli outlander pun boleh letak barang banyak dan tinggi...

untuk kawan..yang menang outlander ni, 4wd and 7 seat. design pun tough.

Mana sedap bawak mazda ke outlander
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,771
Reaction score
2,431
Points
201

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
kawan pun ada gi tgk CX5 sabtu lepas...kualiti kemasan ngan handling mmg A la...tapi bila bab warranty 5yrs 100KM....terus kawan pikir berkali2...setakat ni toyota ngan honda je yg bagi warranty 5yrs Unlimited Mileage...then tgk Outlander 2021 tu lain macam design dia...kena hold dulu la jawabnya
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register