BTC USD 61,118.2 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SUV mampu milik yg terbaikk??

Kamm Matt

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2013
Messages
541
Reaction score
40
Points
20
haval mcm2 problem tgk fb community dia.. bkn problem after sales serv. je.. problem kete tu sendiri
 
Sponsored Post

sitinorain

Active Member
Joined
Nov 21, 2014
Messages
1,355
Reaction score
47
Points
30
Saya pilih CRV 1.5T untuk saiz dalaman yang luas and engin mungkin jimat minyak

Dalaman ynag luas sye sokong...
Tp bab enjin jimat minyak sya x sokong...
Servis lak x smpi 10k dah kena servis...
 

mat gen2

Active+ Member
Joined
Nov 3, 2012
Messages
3,273
Reaction score
24
Points
25
bapa saya pemilik ALL NEW CRV 2017 2.0 ..harga dlm 150k lbih sbb ambil full loan..

overall highway mmg sedap..balik kampung pun sedap orang pandang dashboard x yah citer mmg canggih bagi saya..nk2 plak meter dia tu..

tapi..tapi....sapa kata HONDA tadak poblem..baru ni kena recall isu dia stereng..

aku bwak pergi makan laksa sarang hbih makan ambik ko stereng tak boleh UNLOCK :))

g sc claim recall isu..setel dh :)
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,115
Reaction score
365
Points
141
Beli odyssey je tt cari yg sunroof moonroof

Jgn beli estima vellfire alphard....x stable dan goyang kuat

Tu pomen cina bgtaula....pengalaman dia dgn costumer2 dia..
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,323
Reaction score
210
Points
43
belakang bump kuat. kalau naik depan ngan tengah ok. belakang sesuai utk kanak2. sama mcm avanza ngan hilux bump dia. ketahanan not bad. dalam simple. minyak kuat sikit dari avanza, sebab tayar rush besar 2wd sistem.

bang..rush ni..kat dpn..ada aircond bahagian kaki tak
 

ciliapi

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2012
Messages
143
Reaction score
4
Points
15
Beli odyssey je tt cari yg sunroof moonroof

Jgn beli estima vellfire alphard....x stable dan goyang kuat

Tu pomen cina bgtaula....pengalaman dia dgn costumer2 dia..
pengalaman saya yg pakai odyssey...dari rb1...rb3 dan rc1 memang puashati
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,953
Reaction score
235
Points
73
Dalaman ynag luas sye sokong...
Tp bab enjin jimat minyak sya x sokong...
Servis lak x smpi 10k dah kena servis..
Kete tebo honda ni sampai 6-7k km je dah kene service.. jarang oil life dapat tahan betul2 10k
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,953
Reaction score
235
Points
73
sebenarnya dalam list tu mungkin boleh ada lagi option outlander, forester, tucson, sportage?

Tapi dari lima list tt tu, setiap satunya ada kelebihan. Saya nampak 3 paling ok, crv, cx5 dan xv
Kalau tanye abg Japar Mekanika, selaku pembatak mazda, kompem die pilih CX-5 🤭
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register