BTC USD 39,196.2 Gold USD 1,877.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Susu anmum utk baby step 3

kuchai8957

Junior Member
Joined
Jul 30, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
saya nak jualkan susu anmum step 3 anak saya.. die dah tak mahu minum susu ni dah..ada 3 tin besar kat rumah saya...adap sape2 yang berminat. nk letgo sblm expired.harga boleh bincang.msg2 je saya ye di 012 6408957
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,796
Reaction score
21,195
Points
1,671
rugi je beli sampai 3tin terus..tryla dlu die suka ke tak
 

PeRtZ

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2013
Messages
3,935
Reaction score
23
Points
25
Baru je tadi beli 2....
 

kuchai8957

Junior Member
Joined
Jul 30, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
susu tu dah beli 2 bln lepas..mmg beli byk buat stok..dah baby taknak dah sekarang..tu yang tukar susu baru
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
lorr anak sy x minum susu anmum nie, so x leh deal lah ngn tt..
In sha Allah nanti adalh tuh yg bertanya.. :D
 

kuchai8957

Junior Member
Joined
Jul 30, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
Saya tak pastila cik. Yg sy pasti sy beli 2 bln lepas. Rsnye lama lg expired. Saya kat pej ni. Kalau betul2 nak, balik ni sy tgkkan. Lupa pulak nk tgk tarikh expired bila. Sori
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register